Mit lehet kezdeni ezzel a helyzettel? Hogyan lehet megoldani veszekedés nélkül?
A párod akarja, hogy elviseljed az öreget. Innentől vele beszéld meg, hogy kiborultál.
" ráadásul most tűrnöm kell, mert párom mondta, hogy ne állítsuk választás elé volt már neki elég családi vitája nem akar több ilyet."
Leírom akkor újra, hogy mi a problémám mert úgy látom, csak az jön le, hogy egy zsarnok vagyok, akinek a gyerek sem való.
Annak idején páromnak és testvérének a nyakába varrt 16 milliós hitelt. Azt párom úgy fizette ki, hogy évekig alig volt pénze ételre is. Anyósomnak a temetését testvére fizette ki most neki fizetjük vissza a tartozásunkat.
Após orvos ember, jó táppénze van, de nem intézte el a nyugdíját. Mentőápoló volt, tanított, de alkoholista lett, beteg lett, lecsúszott. Kirúgták. Táppénzen van. Sokkal kevesebbet fizet nekünk, mintha albérletben lenne mégsem húzza ki következő táppénzig. Minden hónap elején jön, hogy adjunk neki kölcsön. Amíg nem költöztünk össze párommal nem volt beleszólásom, de akkor is zavart, hiszen hol volt apuka mikor a banknak kellett visszafizetni a tartozást vagy hol van most apuka mikor mi fizetjük a tartozást? Hajléktalanszállóról vándorolt hajléktalanszállóra amíg a párom be nem fogadta. Testvére milliomos ő egyszerűbben oldotta meg a helyzetet, hozzájuk nem mehetett, még az unokáiról sem tud. Azt hiszem, neki is sok volt az a 8 millió. Én még lehet fiatal vagyok, de már nagyon szeretnék anyuka lenni, szeretnénk félretenni. Mindketten 12 műszakos munkarendben dolgozunk, otthon is sokat melózunk. Após 25 ezret ad nekünk havonta, és nem marad neki sose jövő hónap elejéig. Most sincs egy forintja sem, mert mind elitta. 60 napig nem jön pénze, most azt szeretné, ha mi fizetnénk az italozását és a cigijét én meg ezt nem szeretném főleg úgy, hogy ma is morgott páromra amiért nem azt hozott, amit ő szeretett volna. Mindig úgy voltam vele, hogy csak akkor igyon valaki vagy cigizzen, ha van neki miből de én miért adjak neki, hogy ő élvezze az életet, ha lusta alak volt elintézni a nyugdíját pedig volt rá 365 napja?
A párod apja. A párodnak így jó, ahogy van. A párod nem lép semmit ez ügyben, hiszen rád hárította a lépést azzal, hogy zavard el te, ha akarod.
Innentől max időnként ide jöhetsz és kiöntheted magadból a mérget. Más változás nem lesz. Ha csak nem teszed ki a szűrét a papának örökre. Bár kétlem, hogy ezt a párod valóban elviselné.
Nem a TE, hanem a PÁROD pénzétkölti az apjára, neked nem sok beleszólásod van. Lehet, hogy mire megjön a nyugdíja, addigra mar nem is él.
Az meg, hogy nem intézte idöbene - ha TE lennél rákos, lehet, hogy neked sem feltétlen az lenne a legfontosabb, hogy különféle papírokat intézz, miközben megörülsz a fájdalomtól.
Itt EGY ember fölösleges a töreténetben és az TE vagy. A párod helyében úgy rúgnálak ki, hoyg csak úfy repülsz! Aki ennyire önzö és kegyetlen, azzal nem érdemes és nem szabad jövöt tervezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!