Nem birom elviselni a párom szüleit, emiatt sokszor veszekszünk. Mit tegyek? Velem van a baj?
Háát, szerintem ez az az eset amikor két lehetőséged van.
1. Vele maradsz. Ez esetben mindig az anyját fogja védeni, soha nem fog neked igazat adni vagy melléd állni. Talán pár év múlva besokallsz és otthagyod és sajnálni fogod hogy nem tetted meg hamarabb.
2. Lelépsz és keresel egy hozzád illő társat.
Hát ha annak ellenére, hogy alap dolgokat kell elmagyaráznod a pasidnak meg ehhez hasonlók és te mégis szinte tökéletesnek nevezed a kapcsolatotokat, akkor ott veled is lehet egy kis bibi. Tudod, zsák a foltját...
Ha számára ez elfogadható, meg őket védi, akkor szerintem nincs más mód, mint hogy elhagyd. Vér nem válik vízzé. Biztos felszedett egyet-mást otthon.
Imádom a kérdezők beszőlásait, hogy "Ezt leszámítva tökéletes a kapcsolatnk"
- Hogy vagy Sanyi?
- Tökéletesen Igazán egészséges vagyok leszámítva, hogy egy nagy kés áll ki a hátamból és lassan elvérzek.
Érted, kérdező?
Azért imádja őket és azért ugrik első szóra mert neki mindig küzdeni kellett az alkohollal versengve a szeretetért és a figyelmért, a megbecsülésért.
Alkoholista családokban nem ritka felnőttként az ilyen hozzáállás a szülőkhöz
Téged normálisan felnevelt az anyád? KOmolyan ezt érzed?
Mert szerintem undorító ember vagy.
Lepontozhatsz nullára is.
Ha ilyen a stílusod, hogy te tanítod a férfit beszélni, enni, tehát nem tudott viselkedni, kulturáltan enni, meg semmit, akkor utólag miért akadsz ki? Jól tudtad, mit választottál. Ha önként belemetél ebbe, akkor egy szavad sem lehet.
Olyan ez, mintha vennél egy lyukas vödröt, aztán
reklamálnál, hogy kifolyik belőle a víz.
Szokták ezt csúnyábban is mondani, azt most nem írom ide.
Hűha!
Ha normális életet akarsz magadnak, akkor lelépsz, kilépsz ebből a kapcsolatból. Semmi, de ezt szó szerint értelmezd, semmi jó nem lesz ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!