Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért viselkedik így néha a...

Nyariramona941111 kérdése:

Miért viselkedik így néha a párom anyukája velem?

Figyelt kérdés
Most akarunk házat venni,családot alapitani, összeházasodni a párommal 5 év után. általába mindenbe beleszól az anyukája és a nagymamája persze nem sok sikerrel.. probálják előttem játszani a szépet közbe meg ahol tudnak hátba szúrnak. mondok egy példát. tegnap pl rá irt a fiára hogy mikor megy el egyedül hozzájuk miért megyek mindig én is? azt hozzáteszem nem látná ennyit a fiát ha én nem mondom hogy menjünk el... és majd ha gyerekünk lesz akkor is maradjak otthon aztán egyedül vigye el a párom? nem értem a felfogásukat. 5 éve együtt vagyunk eddig sose volt ez. probálom mindig erősnek mutatni magam mikor probálnak hátba szurni soha nem kötök beléjük mégis ezt csinálják.. :( soha semmi rosszat nem szóltam nekik. pedig egyszer kétszer megtehettem volna..

2016. jún. 1. 09:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de az miért hátbaszúrás, ha egy édesanya szeretne a fiával kettesben tölteni 5 évente pár órát????

Én is szeretek Anyummal beszélgetni a fèrjem nélkül néha, aki hála istennek nem veszi ezt hátbatámadásnak, hanem addig csinál magának programot.

Ti máshova se jártok külön?

2016. jún. 1. 21:07
 22/23 anonim ***** válasza:
#21-es hogy "egy édesanya szeretne a fiával kettesben tölteni 5 évente pár órát???? " - a rendjén van, de arra is emlékszel, hogy a fia meg nem szeretné ezt?
2016. jún. 1. 22:02
 23/23 anonim ***** válasza:

Ha csak arról lenne szó, hogy anyuka szeretne kettesben lenni a fiával, azt meg lehetne írni úgy is, hogy "kisfiam, mit szólnál egy kis közös programhoz kettesben?" Vagy valami hasonló. Mert ez, ahogy a kedves mama fogalmazott, nem erről szólt, hanem arról, hogy "fiam, rád kíváncsi vagyok, de a menyemre nem".

Sajnos általános tény, hogy jó anyós-meny, vagy anyós-vő kapcsolat nem létezik, vagy legalábbis sokáig nem.

Jó ideje házas vagyok, sokáig jól kijöttem az anyósommal, de ez egy ideje megváltozott. Sunyi, a hátam mögött piszkálja fel a feleségemet ellenem, ha valamit el akar érni, azt rajta keresztül próbálja meg. Én meg rühellem a gerinctelen embereket és egy ideje beszüntettem a jópofizást. Azóta persze merő sértődés az egész nő, de leszarom. Nézd, amíg a kapcsolatotok rovására nem megy a dolog, addig tojd le! De ha nagyobb a gond, akkor előbb a pároddal beszélj erről, utána viszont az anyóst kell kereszttűz alá venni.

2016. jún. 2. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!