Nyariramona941111 kérdése:
Miért viselkedik így néha a párom anyukája velem?
Figyelt kérdés
Most akarunk házat venni,családot alapitani, összeházasodni a párommal 5 év után. általába mindenbe beleszól az anyukája és a nagymamája persze nem sok sikerrel.. probálják előttem játszani a szépet közbe meg ahol tudnak hátba szúrnak. mondok egy példát. tegnap pl rá irt a fiára hogy mikor megy el egyedül hozzájuk miért megyek mindig én is? azt hozzáteszem nem látná ennyit a fiát ha én nem mondom hogy menjünk el... és majd ha gyerekünk lesz akkor is maradjak otthon aztán egyedül vigye el a párom? nem értem a felfogásukat. 5 éve együtt vagyunk eddig sose volt ez. probálom mindig erősnek mutatni magam mikor probálnak hátba szurni soha nem kötök beléjük mégis ezt csinálják.. :( soha semmi rosszat nem szóltam nekik. pedig egyszer kétszer megtehettem volna..2016. jún. 1. 09:54
11/23 A kérdező kommentje:
uhh :( sajnálom.! Énis nagyon félek hogy ez lesz belőle. de párom tényleg nem akar menni egyedül. 5éve együtt vagyunk mi mindenhova együtt megyünk. ezt nem értem miért kéne hogy egyedül menjen? mikor velem is alig akar.!
2016. jún. 1. 13:31
12/23 anonim válasza:
Mi is együtt mentünk mindenhova.Ez ami fájt nekik "talán".Utána én nem mentem,hogy a férjem megértse nem azért akarják,hogy velük legyen, mert nagy a szeretet(bárcsak ugy lett volna)hanem azért,hogy romboljanak közöttünk.Idõvel a férjem is rájött igaz,hogy évekbe tellett, de igy én lelkileg könnyebb lettem.Most már keresnek telefonon, nincs kedvem közéjük menni.
13/23 A kérdező kommentje:
azta :/ akkor most mit javasolsz nekem? küldjem el valahogy egyedül ( ami ugyse fog sikerülni :/ ) ??? vagy mit tegyek? :(
2016. jún. 1. 14:13
14/23 anonim válasza:
Ha a férjed ragaszkodik hozzájuk, igen engedd hadd menjen egyedül.Ez jót tesz a kapcsolatotoknak is és figyeld a férjed milyen hangulatban tér vissza hozzád.Soha ne mutasd,hogy szomoru vagy!
15/23 A kérdező kommentje:
köszönöm :) megprobálom elküldeni egyedül remélem sikerrel fogok járni.. nincs mitől félnem meg mondta hogy minket senki se tud szétválasztani akármennyire is akarná.
2016. jún. 1. 14:31
16/23 anonim válasza:
Ugy legyen, legyetek boldogok!:)
17/23 anonim válasza:
Szerintem az nem gond, ha a párod egyedül is átmegy a szüleihez. Én még akkor is átengedtem, amikor tudtam, hogy minden alkalommal le akarják beszélni őt az esküvőnkről, de azt gondoltam magamban, ha le tudják beszélni, akkor jobb is ha szétmegyünk. Nagyon jól tudtam, hogy mit csinálnak anyósomék, mert az én anyámmal is találkoztak és megkérték, hogy beszéljenek le minket az esküvőről, meg egyszer anyósom mellé rakta a telefont, így 20 percig hallgathattam, hogy szerintük a párom elcseszi az egész életét ha engem elvesz, stb. Na ez volt az egyetlen alkalom, amikor halhattam anyósom igazi véleményét. Egyszer egyébként addig kínozták szegény páromat, hogy azzal jött haza, hogy mégse legyen esküvő, mert már nem bírja tovább a szülei baxtatását. Én meg mondtam neki, hogy ha esküvő előtt 3 héttel meggondolja magát, akkor végeztünk, pakolja össze a cuccát, aztán menjen haza anyuékhoz. Gondolkodott pár percet, aztán végül mégis lett esküvőnk és anyósomék azóta sokkal normálisabbak, elfogadták, hogy egy pár vagyunk. Az esküvőig nyilván abban reménykedtek, hogy szétmegyünk, de azóta nem vernek éket közénk.
18/23 anonim válasza:
Rengeteg stupid ember létezik. Akikből aztán anyósok, apósok válnak. Kevés a valóban gondolkodó ember. Felmérések szerint összesen úgy 2-3 százalék. Persze mindenki ebbe tartozónak véli magát. És elvárja, hogy rokonsága is ide tartozzon. Pedig nem. És ha nehéz is, harcba kell szállni az ostobasággal. Ami veszélyt jelent: vajon mi magunk gondolkodók vagyunk-e, vagy csak hisszük?
19/23 anonim válasza:
ne küld a párod sehova, ha akar menni, menjen. Ha hív téged, menjél. A többiek oldják meg vele, amit akarnak. E szerint ő nem nagyon partner ebben anyukának, annak meg örülj!
20/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a segitséget! egy kicsit jobban érzem magam. mondjuk ezek már annyira kitudnak késziteni hogy sokszor ájulás szinten vagyok :(
2016. jún. 1. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!