Ti veszekedtetek már az anyóssal?
Meg sem tudnám mondani hányszor...
Mi is egy házban élünk.Eleinte a kisebb nagyobb veszekedések után természetesen hamar csillapodtak a kedélyek,és ő már egy óra múlva úgy viselkedett,mintha nem is történt volna semmi.Aztán idővel,mikor látta,hogy a férjem még véletlenül sem mellé áll,hanem engem pártol,akkor ritkultak az ilyen "összezördülések".Helyette lett az,hogy ciklikusan kiprovokál valami oltári nagy balhét.Ez tulajdonképpen egy kis hülyeségből indul,de az időközben felgyülemlett vélt vagy valós sérelmek felhánytorgatásának következményeképpen igazi nagy veszekedéssé növi ki magát félelmetesen rövid idő alatt...Na ilyenek után van hogy hetekig nem szólok hozzá.
Persze így 10 év elteltével már elég rutinos vagyok,hogy tudjam nagyjából mikor várható a soron következő balhé,így olyankor mégjobban kerülöm.Nem egyszerű helyzet,de én választottam,viselem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!