Ti hogy viselkednétek a helyemben? Normális az, hogy tartok a találkozástól?
Sziasztok! A véleményetekre lennék kíváncsi!
Párommal 7 éve vagyunk együtt, 5 éve együtt is élünk Pesten! Csak anyósom van, após ismeretlen...! Anyósommal az első 2 hónapban puszi pajtik voltunk, nagyon kedveltem! Aztán egyszer csak megváltozott minden, úgy nézett rám mintha meg akarna ö.lni! Később kiderült, azért mert én egy k... vagyok mert "elvettem" tőle a fiát! Egyébként a párom már akkor 2 éve nem lakott az anyjával, albérletben élt a szomszéd utcánkban! De neki nem tetszett az, hogy mi mindennap találkoztunk munka után, ő hozzá meg csak hétvégén ment a párom! Akkor 23 éves volt párom én meg 22! A lényeg, hogy annyira megromlott a kapcsolatom anyóssal, hogy mikor párommal sétáltunk és össze futottunk anyóssal , nekem nem köszönt, rám se nézett! Én meg égtem mint a rongy :/
Azóta született egy kisfiúnk, ő 9 hónapos! Eddig 2x látta anyós! Persze mióta szültem azóta megjátsza magát, hogy mennyire szeret meg ilyenek...!
Egy hónap múlva mennénk haza anyuékhoz (250km), nem messze lakik onnan anyós, így oda is megyünk!
De tartok ettől a látogatástól, mert párom mamája is ott lakik és az egyik nagynéni! Velük eddig egyszer találkoztam! Párom mikor bemutatta nekem a nénjét, mentem felé, hogy "Szia Andi vagyok (nyújtottam a kezem)...ő fintorgott egyet és elment mellettem :D ez is még az elején volt!
Na szóval ti mit tennétek? Csak egy napról van szó, kibírom, nem arról van szó, csak nekem az ilyen dolgok nagyon rosszul esnek, főleg, hogy alaptalanul bánnak így velem!
Ha esetleg sz.emétkednének mit csináljak? Tűrjem, hallgassak és ne szóljak vissza semmit? Vagy akkor szóljak páromnak, hogy menjünk inkább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!