Ilyenkor mi a jó megoldás?
7 éve vagyunk házasok, 11 éve együtt. 5 évig próbálkoztunk a babával, miattam nem lehetett, 2 külön helyen is erre jutottak a dokik, feladtuk, elfogadtuk.
Onnantól anyósom számára nem léteztem. Szemebe mondta, hogy nem egy ilyen szikkadt terméketlen nőt szánt a fiának, hónapokig alázott, fújt rám, köpködött mindennek, életem legnehezebb időszakában.
A férjem próbált vele beszélni, magyarázta neki, hogy álljon le, hagyjon engem, szeret, ha nem lesz baba nem lesz.
Odáig fajult a helyzet, hogy én 3 éve nem is láttam, a férjem havonta, kéthavonta egyszer átugrik fél órára.
Továbbléptünk, elfogadtuk, éljük az életünket.
Januárban kiderült, hogy valami csoda folytán mégis terhes lettem! Már 19 hetes vagyok, lassan terjednek a hírek, eljutott anyóshoz is.
Erre egyből idetolta a képét mézesmázason, hogy na látja mégis "normális" vagyok, akkor ö alig várja az unokát, uhra akar jönni, stb.
A legnagyobb lelki nyugalommal ráb*tam az ajtót. Már most a jogait üvöltözi, ès hogy nem tilthatom el a gyerektől...
De nem tudok, sőt! nem is akarok neki megbocsájtani. Nek akarom, hogy játssza itt a szent nagyit, aki repesve várja az unokát!
Ugyanakkor tudom, hogy a babát minél többen szeretjük annál jobb.
Ti engednétek úgymond visszatérni az életetekbe?
Vagy mondjuk majd ha a férjem át átviszi ha nagyobb lesz? Szemétség lenne tőlem? Mert nyilván míg pici nem engedem el nélkülem sehova.
Nekem az számítana, a ferjem mit gondol errol.
Az o kedveert es a gyerekért tartanám a kapcsolatot, na persze nem uh meg egyebek de azert tartanám...
Ha a ferjem velem ert egyet akkor pedig nincs kerdes.
Es persze alap a bocsánat, sajnalom a részéről...
"A legnagyobb lelki nyugalommal ráb*tam az ajtót." - nagyon helyes mozdulat volt.
Ismerem a helyzetet, átéltük....
Érdekes módon a feleségem rokonságából hallottunk több hülye poént, de ilyen durvát azért nem.
Minket nagyon összehozott a baj, örülök, hogy titeket sem választott szét.
Én soha semmiféle kapcsolatot nem tartanék vele, - de nem gátolnám, hogy a férj MAJD vigye hozzá néha.
Most olvastam a kerdest, és egyértelműen letojnám a nagymama jogait. Eljátszotta. Az gyerekednek ilyen nagyi nem kell. Szeretni fogja?
Igen, addig amíg tökéletes lesz. Az első problémánál meg majd selejtnek nevezi?!
Ne izgasd magad, kedves kérdező, jól tetted, amit tettél, és így tovább.
Kedves EditPP, én nem nagyon bízok abban, hogy
'szar anyós- jó nagymama' kombináció létezik.
Ő embernek szar, nem tudok olyan szorult helyzete elgondolni, hogy a segítségét kérjem.
És, ahogy korábban írta valaki, ugyanígy el fogja köpködni az unokát is, ha valami nem tetszik majd az életében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!