Más hogy viseli anyóst szülés után?
A 2 hetes,honapos babádnak az utazástól nem lessz semmi baja!!
Ám énse mennék ha ilyen anyosom lenne. Meg bese engedném.
A párommal terveztük a gyereket,4éves kapcsolat,rendben volt minden. Az anyos ak is beleakart szolni mindenbe,egy darabig tűrtem,de betelt a pohár. Ezmiatt sok volt a vita. Két házzal arrébb laktunk,mindig futkozott át,enni,pénzt kérni(mert dolgozni lusta volt). Meg még sorolhatnám. A saját unokája elöl megette a sütit.
A párom nem akart elköltözni,lehetőség lehetett volna rá. Tönkre is ment a kapcsolatunk. 6hos terhessen hazaköltöztem. A lánya 2éves és még nem látta,fizetni kötelezik. A volt anyost se érdekli az unokája. Utolag jobb ez így.
Az en anyosom is buta kategoriaba tartozik. Engem utal, a gyerekek utalja. A szuleskor nyaralt, iden osszvissz 2x latta de azt is nekunk kellett kieroszakolni.
A babam fel tole, sir tole. Idegen neki.
Nem segit semmiben, kozolte, hogy nem akar nagyi lenni, amiota a baba a pocimba volt, folyamatosan keresztbe tett.
Gusztustalan egy no. A minap kuldtem el a melegebb eghajlatokra, magyaran kitiltottam a lakasbol az eletunkbol. Na nem mintha eddig is reszt vett golna benne. Eddig csak kihasznalt minket. Most mar azt se hagyom.
Szoval vannak borzalmas anyosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!