Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Más hogy viseli anyóst szülés...

Más hogy viseli anyóst szülés után?

Figyelt kérdés
Az én anyósom pocsék anya volt és sajnos buta. 2 abortusz után csak megszülte a páromat, de mindig mondogatja, hogy őt nem akarták. Csodálkozik rajta h a párom nem akar vele beszélni és nem érti miért. Mióta megszületett a babám, a legváratlanabb pillanatokban kopogás nélkül bejön, ha nem zárjuk be az ajtót. Olyan tanácsokkal lát el,mint például véletlenül se rágjam le a babám körmét. Pár napos volt a babám (egyszer se segíteni jön)este 9-kor állított be hozzánk mikor párom és én is hulla fáradtak voltunk és már feküdtünk volna lefele. Párom többször is elküldte, de ő leült és az alvó babám mellett arról akart vitatkozni párommal, h miért nem beszél vele. A másik alkalommal amikor ránktört szintén bement leült, mint aki otthon van és kijelentette, hogy jött babát dajkálni. Párom az mint mindig otthagyja az anyját rám. Na ezen megint felhúztam magam, mondtam hogy alszik és ha felébred nem dajkálást akar egy 2 hetes baba hanem a mellemet. Erre az anyósom azt találta mondani, majd megvárja míg felébred, és nem baj az ha sír, ne sajnáljam annyira. Na ekkor vághattam egy olyan arcot, hogy úgy gondolta mégis elmegy, de azért hozzám vágta, hogy igazán elmehetnénk már hozzá. Anyósom 60km-re lakik és komolyan gondolta, hogy a 2 hetes babával már el kellett volna menni hozzá. Felvilágosítottam, hogy nem hogy a 2 héten belül, de2 hónapon belül sem fogunk menni, mert a babánk még csak eszik és alszik az utazás nem tartozik a napirendjébe. Na szóval nekem ilyen anyóst adott a sors, nyilván lehetne rosszabb is, a nemtörődömsége miatt lett önálló és sikeres a párom. Kíváncsi lennék hasonló történetekre és hogy hogyan kezéltek a helyzetet?
2016. ápr. 6. 19:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%

A 2 hetes,honapos babádnak az utazástól nem lessz semmi baja!!

Ám énse mennék ha ilyen anyosom lenne. Meg bese engedném.

A párommal terveztük a gyereket,4éves kapcsolat,rendben volt minden. Az anyos ak is beleakart szolni mindenbe,egy darabig tűrtem,de betelt a pohár. Ezmiatt sok volt a vita. Két házzal arrébb laktunk,mindig futkozott át,enni,pénzt kérni(mert dolgozni lusta volt). Meg még sorolhatnám. A saját unokája elöl megette a sütit.

A párom nem akart elköltözni,lehetőség lehetett volna rá. Tönkre is ment a kapcsolatunk. 6hos terhessen hazaköltöztem. A lánya 2éves és még nem látta,fizetni kötelezik. A volt anyost se érdekli az unokája. Utolag jobb ez így.

2016. ápr. 8. 00:27
 12/12 anonim ***** válasza:
55%

Az en anyosom is buta kategoriaba tartozik. Engem utal, a gyerekek utalja. A szuleskor nyaralt, iden osszvissz 2x latta de azt is nekunk kellett kieroszakolni.

A babam fel tole, sir tole. Idegen neki.

Nem segit semmiben, kozolte, hogy nem akar nagyi lenni, amiota a baba a pocimba volt, folyamatosan keresztbe tett.

Gusztustalan egy no. A minap kuldtem el a melegebb eghajlatokra, magyaran kitiltottam a lakasbol az eletunkbol. Na nem mintha eddig is reszt vett golna benne. Eddig csak kihasznalt minket. Most mar azt se hagyom.

Szoval vannak borzalmas anyosok.

2016. máj. 9. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!