Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki hogy viseli, az 'na ezen...

Ki hogy viseli, az 'na ezen is meglátszik a szülés' című beszólásokat és pillantásokat?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem vagyok vékony, de olyan rosszul esik, ha beszólogatnak.
2015. szept. 19. 15:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én 170 cm vagyok és 87 kiló, ráadásul nem is előnyösen oszlik el a súly, de nekem még soha senki nem szólt be.
2015. szept. 19. 15:13
 2/18 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy csak gondolták, de nem mondták ki. Ez azért tényleg sok. Én a 165 centihez vagyok 69 kiló.
2015. szept. 19. 15:15
 3/18 anonim ***** válasza:
huh, én még ilyet nem hallottam...sose mondtak ilyet nekem, de még mást hallottam igy nyilatkozni
2015. szept. 19. 15:17
 4/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azt gondolják, de amit más gondol, az nem az én problémám, hanem az övé.
2015. szept. 19. 15:22
 5/18 anonim ***** válasza:
Inkább az lehet a gond, hogy te nem fogadod el saját magad, és ártalmatlan pillantások mögé is ezt képzeled. Az embereknek, ha meglátnak egy kisbabás anyukát, nem az anyuka méretei jutnak eszébe. Ráadásul a méretek, amiket leírtál, még csak nem is kirívóak, maximum pár kiló felesleg van rajtad. Ilyen gonoszakat legfeljebb olyan gondol, aki valami miatt rivalizálni akar veled, de annak meg ki a fene kíváncsi a véleményére? Szakadj le a tükörről, és örülj a babának! :)
2015. szept. 19. 15:22
 6/18 anonim ***** válasza:
95%

Én 55-60 kiló voltam világ életemben. Aztán volt egy betegségem, melyet elkezdtek kezelni az orvosok. Szerencsére sikerrel jártak, de mellékhatásként feljött rám +15 kiló.

Akkor kicsit depressziós lettem és sikerült a mértéktelen evéssel +10 kilót felszednem.

Ekkor teherbe estem (terveztük ugyan, de nem pont akkor és olyan "hirtelen") és a terhesség alatt komplikációk léptek fel.

9 hónapból 5,5 hónapot bent töltöttem a kórházba. Úgy hánytam, mint ha megnyitnék egy csapot. Konkrétan csak folyt belőlem minden és nem látszott, hogy hol lesz a vége.

Majdnem kiszáradtam és teljesen legyengültem. Ehhez hozzájött még az előző betegségem, ami kiújult.

Elkezdtek újra gyógyszerekkel kezelni.

Végül 105 kg voltam, amikor megszületett a lányunk.

Szülés után elindult lefele a súlyom. Ez jobbára annak köszönhető, hogy rengeteg víz eltűnt.

95 kg voltam így a végére.

Aztán 1,5 év után kezdtem magam "elfogadni". Úgy döntöttem, hogy a lehetőségekhez mérten megpróbálom elfogadni magam.

Végül eljártam esténként (amikor már sötét volt...) futni. Eleinte csak kocogtam és nem sokat bírtam, de próbálkoztam.

Igazából nem azért csináltam, hogy fogyjak, hanem azért, mert kellett valami, ami lefoglal és eltereli a gondolataimat.

Szóval végül jelenleg 65 kiló vagyok. Ez lassan már 10 hónap munkának az eredménye.

Tudom, sokan utálják és megvetik, de nekem Rubint Réka is erőt adott.

Na, nem azért, ahogy kinéz, hanem azért, mert minden egyes nap emlékeztet arra, hogy megtudom csinálni és hogy sose adjam fel, mert akkor nem másoknak lesz rossz, hanem nekem. :)

2015. szept. 19. 15:58
 7/18 anonim ***** válasza:
97%
Nem akarlak megbántani,de lehet,hogy olyanok mondták mint te, mivel te is beszóltál az elsőnek,ugy hogy nem is láttad,csak két adatot írd le.
2015. szept. 19. 17:01
 8/18 anonim ***** válasza:
Ugyan mért gondolták volna? Rám se mondta még senki,és szerintem nem is gondolták,de ha mégis, engem nem érdekel mások véleménye.
2015. szept. 19. 17:02
 9/18 anonim ***** válasza:
62%
Nem szólnak be, nincs is miért. Én se tenném soha.
2015. szept. 19. 18:12
 10/18 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem azért szólnak be, mert tudják, hogy mélyen érint. Amilyen kis bunkó vagy meg sajnàlni sem tudlak :-)!

170/87 voltam, most meg csak 170/61:-)

2015. szept. 19. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!