Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki hogy viseli, az 'na ezen...

Ki hogy viseli, az 'na ezen is meglátszik a szülés' című beszólásokat és pillantásokat?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem vagyok vékony, de olyan rosszul esik, ha beszólogatnak.
2015. szept. 19. 15:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
Valoban nem voltal valami jofej..hasonlo parameterekkel rendelkezem,mint az elso,en kaptam is mar beszolast "kedves"ismerostol..De ,amig a ferjem a vilag legszexibb nojekent banik velem,mig a lanyaim a legszebb anyukanak latnak a földön(valoban elhangzott mondatok)amig en tudom,hogy teszek azert,hogy ezek az adatok valtozzanak,nem erdekel,hogy ki mit gondol rolam..
2015. szept. 19. 21:50
 12/18 anonim ***** válasza:
95%
A 7es valaszolonak van igaza. Te is simán beszoltál mésnak csak azért, mert ö kövérebb mint te. Akkor türjed, hogy neked is beszol az, aki soványabb nálad.
2015. szept. 19. 23:20
 13/18 anonim ***** válasza:
95%
Mivel én a 164 centimhez 55 kilóval jöttem ki a kórházból, így inkább meglepődnek, hogy gyerekem van. Egyébként te is beszóltál az első válaszolónak.... Erre én is mondanék neked valamit...
2015. szept. 20. 00:15
 14/18 anonim ***** válasza:
96%

Azért jól beszóltál az elsőnek...

Nem lehet,hogy te gondolsz ilyeneket??? És nézed a lehetőséget,hogy hol tudsz mást megtaposni?

2015. szept. 20. 07:40
 15/18 anonim ***** válasza:
87%

Te is ugyanolyan bnkó vagy, mert lazán beszóltál az elsőnek.

Akkor miről is beszélünk?

Amúgy nem rinyálni kell, hanem mozogni és hanyagolni a zabálást.

2015. szept. 20. 09:02
 16/18 anonim ***** válasza:

Ohh, jó tehén vagy! én 175cm magas vagyok és 69 kg!

Ilyen beszólásra gondoltál kedves??

2015. szept. 20. 11:01
 17/18 anonim ***** válasza:
Sehogy, mivel nem szólnak be. Tettem/teszek érte, hogy ne legyen rá oka senkinek. Sőt, büszke vagyok, amikor látom a meglepett arcokat, miután megtudják, hogy 2 gyerekem van. Voltam amúgy 15kg-val több is, de érdekes módon akkor sem szóltak be.
2015. szept. 20. 12:36
 18/18 anonim ***** válasza:

Én 3 gyerek után, 40 évesen 52 kg vagyok. Rendszeresen futni járok. Soha nem voltam 65 kg-nál nehezebb.

A vékony nőket éppúgy leszólják. Biztos beteg, nem eszik semmit, boldogtalan stb.

Mit teszel a fogyás érdekében?

2015. szept. 20. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!