Ki hogy viseli, az 'na ezen is meglátszik a szülés' című beszólásokat és pillantásokat?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem vagyok vékony, de olyan rosszul esik, ha beszólogatnak.2015. szept. 19. 15:11
11/18 anonim válasza:
Valoban nem voltal valami jofej..hasonlo parameterekkel rendelkezem,mint az elso,en kaptam is mar beszolast "kedves"ismerostol..De ,amig a ferjem a vilag legszexibb nojekent banik velem,mig a lanyaim a legszebb anyukanak latnak a földön(valoban elhangzott mondatok)amig en tudom,hogy teszek azert,hogy ezek az adatok valtozzanak,nem erdekel,hogy ki mit gondol rolam..
12/18 anonim válasza:
A 7es valaszolonak van igaza. Te is simán beszoltál mésnak csak azért, mert ö kövérebb mint te. Akkor türjed, hogy neked is beszol az, aki soványabb nálad.
13/18 anonim válasza:
Mivel én a 164 centimhez 55 kilóval jöttem ki a kórházból, így inkább meglepődnek, hogy gyerekem van. Egyébként te is beszóltál az első válaszolónak.... Erre én is mondanék neked valamit...
14/18 anonim válasza:
Azért jól beszóltál az elsőnek...
Nem lehet,hogy te gondolsz ilyeneket??? És nézed a lehetőséget,hogy hol tudsz mást megtaposni?
15/18 anonim válasza:
Te is ugyanolyan bnkó vagy, mert lazán beszóltál az elsőnek.
Akkor miről is beszélünk?
Amúgy nem rinyálni kell, hanem mozogni és hanyagolni a zabálást.
16/18 anonim válasza:
Ohh, jó tehén vagy! én 175cm magas vagyok és 69 kg!
Ilyen beszólásra gondoltál kedves??
17/18 anonim válasza:
Sehogy, mivel nem szólnak be. Tettem/teszek érte, hogy ne legyen rá oka senkinek. Sőt, büszke vagyok, amikor látom a meglepett arcokat, miután megtudják, hogy 2 gyerekem van. Voltam amúgy 15kg-val több is, de érdekes módon akkor sem szóltak be.
18/18 anonim válasza:
Én 3 gyerek után, 40 évesen 52 kg vagyok. Rendszeresen futni járok. Soha nem voltam 65 kg-nál nehezebb.
A vékony nőket éppúgy leszólják. Biztos beteg, nem eszik semmit, boldogtalan stb.
Mit teszel a fogyás érdekében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!