39 hetes vagyok, december 8-tól látogatási tilalom van a kórházban. Nem lehet apás szülés, ahogy eredetileg szerettük volna. Akinél ugyanez a helyzet, hogy viseli?
Szia! Már megkérdeztem és mondták,hogy nem lehetnek bent az apukák,sőt még az osztályra sem mehet be senki.
El vagyok keseredve,mert amikor a fiamat szültem,együtt csináltuk végig és most teljesen egyedül kell..
Direkt nem fogadtunk sem dokit,sem szülésznőt.. Úgy voltunk vele,hogy úgyis ott lesz a férjem. Bevallom, hogy félek. Félek attól,hogy senki rám sem néz majd. De telefonon tartom majd a férjemmel a kapcsolatot..
Szeretnék túllenni rajta.
Nektek is jó egészséget! Olyan hamar elrepül ez a néhány hét:)
Most jól megijesztettetek. Azt hittem, szülni bemehet mindenhol az Apa, de akkor jobb, ha én is megkérdezem előre, hogy mire számítsunk, mert ha Ő nem lehet ott velem, egy szülésznő csak kellene.
:(
Nem tudom.. A fiamat fogadott dokinál szültem és semmi előnyét nem éreztem.
Az Pesten volt. Azóta elköltöztünk Békés megyében élünk.
Itt sok kismamával beszélgettem. Felfogadták a dokit,aztán az orvos közölte,hogy ha hétvégén szül,akkor sorry, de az a 2 nap az unokáié..
A másik doki meg Szilveszterkor közölte,hogy már ivott,ugyanúgy az ügyeletesnél szült a nő..
Megpróbálok nem idegeskedni. Itt egy apuka sem mehet be,ha van fogadott doki, ha nincs,akkor sem.
Hiába lenne beoltva,mert attól még fertőzhet..
Egyébként sok kórházban úgy van,hogy a szülésnél bent lehet az apuka,utána a megfigyelőben már nem.
Itt a szülésnél sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!