Más hogy viseli anyóst szülés után?
Huhh, ez sem piskóta, az enyémet itt ette volna a fene két hétig szülés után, az ő elképzelése alapján.... Nagyon, de nagyon sürgősen le lett állítva, hogy ide nem teszi be a lábát. Igen, így lett neki megmondva, mert a szép szóból nem értett.
Aztán csak ideállított szülés után, asszem már másnap mikor hazajöttünk, nem lett beengedve. Természetesen, oltári nap patáré volt, de nem szerettem volna feleslegesen az anyós hülyeségein idegesíteni magam, ezért is lett neki megmondva, hogy ne jöjjön hozzánk szülés után. Amúgy tanárnő, szóval elképzelhetitek.... Ő is jött volna a hülye tanácsaival, amit már a "kedves" védőnőmtől is megkaptam, csak őt sajnos nem tudtam úgy kirakni, mint az anyókát.
Mellesleg én a várandósság alatt utáltam meg az anyósomat, amikor már az elején el kezdett fontoskodni.
Le kell állítani, ha nem ért a szóból durvább eszközökhöz kell fordulni. Engem nem hat meg, ha a kapuban sír meg mindenfélét terjeszt rólunk. A lányánál persze játszhatta a szerepét, mert ő nagyon jámbor, nálam nem.
Küldd haza! Teljesen felesleges nálatok rontania a levegőt. Meddig akar még maradni?
Ne engedd, hogy megmérgezze a családotokat, a baba is megsínyli!!!
Nekem védőnő anyós jutott, kell-e részleteznem? 😂
Az csak a legenyhébb dolog volt, hogy szorosan mellettem ült szoptatás közben, és 2 centiről bámult, hogy mit hogy csinálok.
Persze minden sz_rul csináltam, tápszerezni akarta mert (szerinte) nem volt jó/elég/minőségi a tejem (heti(!) 300grammot ha nem hízott a fiam 2 órás kiselőadást tartott. Mièrt viszem ki, miért nem viszem ki, babaúszni minek, ezt minek, azt minek.
Kb 2 hónapig bírtam, aztán meghúztam a határt, nagyi legyen, nem kell mègegy védőnö...
Akkor én szerencsés vagyok, mert fantasztikus anyósom van. Tényleg. De talán kompenzál az élet, mert anyám rettenet.
Viszont én 17 évesen elköltöztem tőle, és azóta sem tartom vele a kapcsolatot (most 32 vagyok). A férjemet megmentettem egy kellemetlen embertől. A fiunknak meg nem hiányzik ilyen mama, van neki "normális" is. Én azt nem értem, hogy a férjed miért ilyen papucs az anyjával? Miért hagyjátok, hogy bejárjon? Olyan nincs, hogy bemegy, mert rendőrt hívok rá. Az én házam, és az engedélyem nélkül jött be...
Már rég meg kellett volna szakítani a kapcsolatot, ha nem vagytok kíváncsiak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!