Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyósom kibeszél a férjem...

Az anyósom kibeszél a férjem exének, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Belépve maradt az egyik internetes oldalon és ott olvastam el a beszélgetésüket. Anyósom elhordott mindenféle boszorkánynak, meg fog tépni, engem senki nem visel el csak a hülye fia, elvettem tőle a fiát, stb. Az újszülött gyerekünkről is küldött át képeket a férjem exének, hogy szerinte kinek a gyereke, hasonlít-e a fiára. A dolgot nehezíti, hogy most nála kell élnünk pár hónapig.
2016. márc. 26. 17:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
17%
Utolso alatt a 7-est ertettem, bocsi
2016. márc. 26. 17:57
 12/22 anonim ***** válasza:
85%
Költözzetek el, a távolság jót fog tenni a viszonynak...
2016. márc. 26. 18:02
 13/22 anonim ***** válasza:
25%

ha már ott kell laknotok, akkor tedd azt, amit javasoltak előttem..légy bűbájos, és ha ismered a férjed exét, akkor kedvesen rohaszd az anyósod...

bár a fene megette, ha már a régi nővel kell barátkoznod, ráadásul a férjed annyát kellene rohasztani...ezek már nem egészséges dolgok, még akkor sem, ha az anyósod beteg..illetve gazember..

ezekre a sz.rkeverésekre rámehet akár a kapcsolatod is..az anyósod férje remélem félrekefél, ha már ilyen gané lett a felesége. Ilyen nő asszem az életben talán alig szexelt.

a gyerekedet, illetve a gyereketeket neveld szépen, most még nem tudja, hogy a fölé hajoló öreglány, az egy bajkeverő.

Inkább ne nagyon melegedj össze a férjed volt csajával, mert még a végén hármasban fogjátok a gyereket ringatni...

aztán leshetsz.

2016. márc. 26. 18:20
 14/22 anonim ***** válasza:
86%

Na hallod A te anyósod sem normális.

Én amikor odakényszerültünk az anyósék házába pár hónapra ( vettünk házat, de fel kellett újítani, és oda pici babával nem akartunk menni)

Az én anyósom egy nap amikor a férjem(fia) dolgozott bejött a szobába, az ágyra dobott 1 millió forintot (1992 évben volt ez) hogy

- nesze! itt van 1 millió, és most tűnj el. A gyereket majd mi felneveljük. Mi nem egy pesti lányt akartunk menyünknek aki a csirke nyakát sem tudja elvágni. Fiatal vagy, túlteszed magad. Majd azt mondom a fiamnak, hogy mégsem akarsz vele élni.

Én meg csak pislogtam, és azt hittem rosszul hallottam mindent.

Hogy mit csináltam?

Fogtam a pénzt, és azt mondtam, hogy rendben, lelépek, de megvárom a férjemet.

Megvártam, a kezébe nyomtam az 1 milliót, elmondtam mi történt, és a többit rábíztam.

Bár közöltem vele, hogy csak azért nem ütöttem meg az anyját, mert nem akartam a 3 hónapos fiam előtt verekedni. A férjem szó szerint őrjöngött!!! Még aznap elköltöztünk.

A sors iróniája, hogy 10 évvel később amikor a férjem második feleségét is hasonlóképpen megalázta, a volt anyósom engem hívott fel, hogy panaszkodjon az új asszonyka miatt. Úgy kezdte, hogy bocsánatot kért, és szerinte én egy tündér voltam, de a mostani asszonyka....jaj....

Én erre csak kinevettem.

2016. márc. 26. 18:52
 15/22 MZ.per.X ***** válasza:
72%
Azért nem semmi sztorik vannak itt :D
2016. márc. 26. 19:11
 16/22 anonim ***** válasza:
12%

Figyu, nem a férjednek áskálódott, hanem az exnek, akivel, gondolom, egyikőtök se tartja a kapcsolatot. Befogadott benneteket, szemtől szembe normálisan viselkedik, akkor miért fáj az neked, hogy amúgy nem bír? Ha nem kutakodsz utána, valszeg sose tudod meg, most jobb így neked? Én csak röhögnék rajta a helyedben, ahogy a két féltékeny fúria egymást gerjeszti, téged és a házasságodat ez nem veszélyezteti egy fikarcnyit se:D Valószínűleg pont azért kénytelenek egymással kidühöngeni magukat, mert a férjednek nem lehet ilyeneket mondani rólad, téged se lehet piszkálni.

Nyugodj meg, és ne csinálj semmit, csak jegyezd meg magadnak, mi történt. Ha netán mégis megpróbálna sz.rt keverni az anyós köztetek, akkor jó lesz ez még, fényképezd le a beszélgetést, vagy mentsd el print screennel.

2016. márc. 26. 21:16
 17/22 anonim ***** válasza:
86%

"A férjem nagyon mérges lett és rögtön fel akarta hívni, de megkértem, hogy ne," - hát akkor most miféle tanácsot vársz.

A férjed tök rendesen reagált, ennek örülj.

2016. márc. 27. 10:50
 18/22 anonim ***** válasza:
76%
úgy tudnád tán korrigálni a hibádat, hogy azt hazudnátok, hogy az ex közölte ezt a férjeddel... azt a szálat úgyse lehet kitisztázni, és a akkor a férjed végre eligazgathatná édesanyját.
2016. márc. 27. 10:59
 19/22 anonim ***** válasza:
32%

Mindenkinek joga van kedvelni vagy nem kedvelni valakit, nem esett neked, hanem egy bizalmas ismerősének (aki mit ad isten az ex menye, de attól, hogy a férjed otthagyta ő még kedvelheti) mesélte el (olyan, amilyen stílusban - ez őt minősíti), hogy nem bír.

Neked semmi jogod nem volt beleolvasni a beszélgetésükbe. Úgyhogy én a helyedben inkább lapítanék.

2016. márc. 27. 11:16
 20/22 anonim ***** válasza:
80%

Tegnap és ma is elolvastam a kérdésed, vidámmá tesz. Miért nem nevetsz te is rajta? A férjed exe és az anyósod között te vagy az egyik téma. Ennél jobban az ex meg sem alázhatná magát. :) Már gyereketek is van, de ő még mindig arról beszélget, hogy boszorkány vagy-e vagy sem, illetve, hogy a gyerek kitől is van. Meg az exed az újszülött gyereked nézegeti. Hát hajrá... neki is lehetett volna, ha nem lenne ex.

Hát ezek után én jókat kacagnék rajta.

2016. márc. 28. 01:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!