Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem szeretnek a páron nagyszül...

Nem szeretnek a páron nagyszülei, éket vernek közénk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elég régóta együtt vagyunk, idén házasodunk. Párom szülei elváltak, anyósommal jó a kapcsolatom, nyíltan beszélek vele mindenről. Apósom nem szeret, mert elhoztam a fiacskáját tőle, mert ő vele maradt a válásnál. Nem a szeretett fiát csábítottam el, hanem az ingyen munkását. Apósom családjában ő a szent, bár alkoholista, ezért is ment tökre a házasságuk. Most, hogy szervezzük a sajátunkat látszólag semmibe nem szól bele, de az anyukáján keresztül, aki párom nagymamája, irányítani akar. Aljas dolognak tartom, mert évekig nem nézett ránk, most meg teszi a vagány apát, akinek nősül a fia. Boldog-boldogtalant meghív, nekem meg tűrnöm kell majd a részeges haverjait. Mama mindenben a fiának ad igazat, én nem vagyok jó. Nem akarok jó lenni nekik, bár mindig tisztelettudó, kedves, mosolygós vagyok, mégis bántanak. Párom sem érti, de nem tudja őket leállítani. Ők gazdagabbak mint az én családom, mégsem segítenek minket, de el sem fogadnánk. Én hagyom őket, semmibe se szólok bele, de ők folyton kikezdenek minket. Ja, és a mama másik 3 unokája, a lánya részéről, azok az istenek, azok mindig szebbek, jobbak, aranyosabbak, pedig egy korosztály vagyunk 25-35 év között. Mit csináljak, hogy hagyjanak békén? Félek, ha lesz gyerek, akkor mégjobban beleszólnak majd.

2016. márc. 17. 09:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
87%
cifra egy eskuvo lesz ez is...mindenki azt hiv meg, akit akar..csak fizessen utána. el se tudom képzelni, hogy létezik ilyen "szokás"..
2016. márc. 17. 13:11
 22/24 anonim ***** válasza:
85%

Igaza van az előzőknek. Harcolhatsz, felesleges, mert egyedül csinálod, a "párod" hagyja, hogy terrorizáljanak téged.

Én csipázom párom családját, de ott is volt már, hogy sógornőm túlkapta a dolgot. Közöltem párommal, hogy még 1 ilyen, és többet nekem nem kell odamennem, mert úgy helyrerakom. Legközelebb, mikor kezdte, párom beszólt neki olyat, hogy azóta nem csinál ilyesmit.

Ugyanígy én sem hagynám a családomnak, hogy b..sztassa a párom.

Mellesleg a másik, ami feltűnt, hogy minden második mondatodban anyukád emlegeted, nem lehet, hogy ezért is húz a sajátjaihoz párod, mert neki meg anyádból van elege? Úgy látom, még gondolkozni sem tudsz nélküle.

Itt szerintem úgy sz..r mindkettőtök családi kapcsolata, ahogy van.

2016. márc. 17. 14:36
 23/24 anonim ***** válasza:

én is elvesztettem a fonalat....

"Azért hívhat meg bárkit, mert a saját vendégeit ő fizeti."

Ez velemi üzleti vállalkozásban OK, de az esküvő meg a ti kettőtök ünnepe, fogadalma, a ti családotok kezdete....

Az enyémre nem jött el az apám, és vagy 2 évig nem is beszéltünk egymással - nem tetszett neki a feleségem.

Akkor 21 éves egyetemista voltam.

Szóval ha a leendő férjed ilyen zsarolható, akkor én aggódok a jövőtök miatt.

Tulajdonképpen azt az egy embert kell kihagyni, aki úgyis botrányt fog csinálni.

Ilyet is láttam, az egész házasságot megmérgezte, nagyon sokára jött helyre a kapcsolat, és az is inkább a véletlenen múlt.

Csak keményen, ha most nem is lesz gyerek, egyszer, tán igen... tudod, hány féle konfliktust kell vállalni érte???

2016. márc. 21. 22:46
 24/24 anonim ***** válasza:
Te jó ég, azonnal jelentsd a rendőrségnek minden alkalommal, ha tudsz róla, hogy részegen vezet apósod!
2018. júl. 20. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!