Nem szeretnek a páron nagyszülei, éket vernek közénk. Mit tegyek?
Igaza van az előzőknek. Harcolhatsz, felesleges, mert egyedül csinálod, a "párod" hagyja, hogy terrorizáljanak téged.
Én csipázom párom családját, de ott is volt már, hogy sógornőm túlkapta a dolgot. Közöltem párommal, hogy még 1 ilyen, és többet nekem nem kell odamennem, mert úgy helyrerakom. Legközelebb, mikor kezdte, párom beszólt neki olyat, hogy azóta nem csinál ilyesmit.
Ugyanígy én sem hagynám a családomnak, hogy b..sztassa a párom.
Mellesleg a másik, ami feltűnt, hogy minden második mondatodban anyukád emlegeted, nem lehet, hogy ezért is húz a sajátjaihoz párod, mert neki meg anyádból van elege? Úgy látom, még gondolkozni sem tudsz nélküle.
Itt szerintem úgy sz..r mindkettőtök családi kapcsolata, ahogy van.
én is elvesztettem a fonalat....
"Azért hívhat meg bárkit, mert a saját vendégeit ő fizeti."
Ez velemi üzleti vállalkozásban OK, de az esküvő meg a ti kettőtök ünnepe, fogadalma, a ti családotok kezdete....
Az enyémre nem jött el az apám, és vagy 2 évig nem is beszéltünk egymással - nem tetszett neki a feleségem.
Akkor 21 éves egyetemista voltam.
Szóval ha a leendő férjed ilyen zsarolható, akkor én aggódok a jövőtök miatt.
Tulajdonképpen azt az egy embert kell kihagyni, aki úgyis botrányt fog csinálni.
Ilyet is láttam, az egész házasságot megmérgezte, nagyon sokára jött helyre a kapcsolat, és az is inkább a véletlenen múlt.
Csak keményen, ha most nem is lesz gyerek, egyszer, tán igen... tudod, hány féle konfliktust kell vállalni érte???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!