Nem szeretnék a barátom szüleivel ikerházba költözni? Ti mit tennétek?
Semmi probléma nincsen velük, tényleg szeretem őket, nagyon sokat köszönhetek nekik, de a saját szüleimmel sem tudnék egy ikerházban lakni. Túl sok negatívumot hallottam róla. Szeretném ha meg lenne a privát életünk, főleg, ha az ember család alapításon gondolkodik majd egyszer.
Most jelenleg a barátom szüleitől kapott lakásában lakunk, ezt szeretné eladni és a szüleivel közös ikerházat venni. Persze ezek elég messzi tervek, csak ha tényleg komolyra fordulna a dolog, azért jó lenne tudatni a barátommal, vagy mégsem. Ő vérig sértődne, hogy hálátlan vagyok, még lehet szakítanánk is.
Nekem bűntudatom van emiatt, mert tényleg szeretem a szüleit, csak túl sok rosszat hallottam már ilyenről, hogy beleszólnak mindenbe, olyanok is akik eddig nem voltak kíváncsiskodóak.
Köszönöm a válaszokat!
Miért akarja eladni a mostani lakást, amiben éltek?
Mióta vagytok együtt?
Sajnos tényleg nem sok beleszólásod van, mivel nem a te lakásod, nem te vetted.
De én biztos megmondanám neki, hogy nem szeretnél ikerházba költözni a szüleivel. Nincs bajod velük, nem lenne baj ha közel laknának, de ha már kertes házba költöztök, akkor szeretnéd, hogy saját udvarotok legyen, intim szférátok .
Végülis ezt szeretnéd.Legyél vele őszinte. Én nem gondolom, hogy ez szakító ok lenne. Az már inkább, hogyha a költözés után derül ki, hogy te ezt nem akarod.
De tényleg nem sok döntésjogod van a helyzetben, mivel nem a te pénzedről van szó.
De ennek ellenére ha a barátod szeret és veled képzeli el a további életét, akkor megfog hallgatni és ennek függvényében dönt majd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!