Miért van az, ha itt valaki azt írja, hogy jóban van anyósékkal, vagy akár a saját szüleivel, egyből lepontozzák?
Igen.
Engem is lepontoztak a skálás-anyósos kérdésnél, mert kiírtam, hogy az én anyósom 10/7.. :)
Utolsó, én nem csodálkozom, hogy téged mindenki mindenhol lepontoz, ha ilyen szövegekkel nyomulsz... :D :D
Kérdező! Engem egyébként teljesen hidegen hagy a lepontozás, de ettől függetlenül mondom, hogy ezek a kedves személyek, akik jóban vannak anyóssal, apóssal, általában akkor tudatják mindezt a néppel, mikor kutyát-macskát nem érdekel, mert éppen egy problémásabb anyós-meny kapcsolatot vitatnak, és marhára nem odavág az őáltaluk festett idilli kép... Persze biztos irigyek is az emberek, hiszen magyarok vagyunk, de az, hogy a pontozáson ugrálunk, legalább olyan szánalmas, mint az ész nélküli leszavazás... :) Aki jóban van a rokonaival, az örüljön annak, hogy valamit jól csinál, de ne dicsekedjen vele egy olyan fórumon, ahol az anyós baltával kergeti a családot. Szerintem. :)
Jaj, de megkaptam.....
Mondjuk, ha tudnál fogalmazni, akkor biztos jobban megérteném.
A konkrét eset az volt, hogy a kérdés az volt, hogy milyen a kapcsolatunk az anyóssal. Én írtam annyit, hogy jóban vagyunk, és ennek örülök, erre lepontoztak, pedig ez volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!