Szombaton találkozok a párom szüleivel, miről beszéljek velük?
Ha vacsorára, vagy ebédre hívnak vihetsz esetleg egy doboz dezertet, egyébként én tartom fontosnak.
Bemész, köszönsz, bemutatkozol, örülök, hogy megismerhetem önöket. Gondolom megkérdezik mit tanulsz, mik a terveid a jövőben, valamit a családodról. Ne kezdj el panaszkodni, a szüleidről beszélj tisztelettudóan. Előtte kérdezd meg a barátnődet, mi a szülők hobbija, ha van közös, akkor az jó kiindulási alap lehet. Ne aggódj, találnak majd kérdéseket. Kerülendő téma a szexualitás, durvára sikerült bulik. Ha megkínálnak valamivel, ami ízlik, dicsérd meg és ne pánikolj. Gondolom a barátnőd is segít majd, hiszen ő mindenkit ismer. Sok sikert!
Szerintem inkább nekik illik ezen esetben beszélgetést kezdeményezni. Pl. hol tanulsz, melyik tárgyak az erősségeid stb...
De párodon is sok múlik, ő tudja mik a közös pontok, amiből beszélgetés alakulhat ki. pl: tudja h ugyanabban a városban voltatok nyaralni tavaly, akkor felhozhatja,h képzeld a Kati is látta ezt v azt... és akkor máris van téma.
Ha van háziállatuk mindenképp ájulj el tőle,h milyen édes, aranyos:) Az biztosan jó pont lesz, minden gazdi örül,ha dícsérik a kisállatát.
Mindenkepp vigyel! Az lesz a kellemetlen, ha ures kezzel mesz!!! A bor es egy bonbon kituno!A bor azert, mert te mar nagykoru vagy, komoly ferfi. A desszert pedig egyfajta kedvesseg es tisztelet az anyuka irant. Viragot ne, viragot a baratnodnek adj.
Egyebkent ne gorcsolj. Dicserj meg nehany dolgot a lakasban, es koszonj meg mindent, amit kapsz (etel, ital, jotanacsok stb.)
A poenkodast hanyagold, mert azt konnyen felreerthetik.:)
Bort ne!! Mivel a lány, még kiskorú.
Vigyél inkább valami nagyobb adag bonbont, vagy virágot az anyukának, bonbont az apukának. De szerintem alkoholt nem kell első alkalommal vinni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!