Hétvégén találkozok először a párom szüleivel, tudtok tippeket?
Fél éve távkapcsolatban vagyunk, ő már ismeri első találkozás óta a szüleimet. Most másodjára megyek hozzá, első alkalommal nem voltak otthon a szülei, az csak egy titkos látogatás volt. :) Én 14 vagyok, ő pedig 18. Érettebb vagyok a koromnál. Eddig mesélt Róluk, állítólag nem mutatják az érzéseiket.
A barátaim szülei is szeretnek mind, mert szerintük rendes vagyok, és remélem a párom szüleinél is így lesz, de félek, hogy mi van, ha mégse... :S Tipikus női reakció, nem? :D
Ha lehet, akkor kérnék megerősítést lelkileg, és ha lehet, akkor viselkedési tippeket is (beszéd, téma, stb), meg ami eszetekbe jut ezzel kapcsolatban. Szívesen fogadok tapasztalatokat is. :)
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :) <3
Háát, mosolyogj sokat, kedvesen. Ha kínálnak valamivel, étel, nassolnivaló, azt fogadd el, viszont ha alkohollal kínálnak-bár ez nem túl valószínű-udvariasan mondj nemet.
Amúgy biztosan nem lesz gond:)
Barátnők szülei is bírnak, ezek is fognak.
"Érettebb vagyok a koromnál"---mindegyikőtök ezt mondja:)
Na jó viccet félre téve:) Szerintem mindennek az alapja a nyugiság:) légy természetes, ne akarj "érettebb lenni a korodnál"...én 19 éves vagyok (mindjárt 2o) de a párom szülei előtt "kislány vagyok" ,szóval nem viselkedem másképp, mint általában. Nem heherészek, idétlenkedek, nem okoskodok, csak ha kérdeznek, nem öltözöm ribinek, nem mászom a páromra (alapjáraton sem mások előtt), illedelmes vagyok velük stb... szerintem ezek alap dolgok.
ha lehet egy javaslatom, amivel kinálnak fogadd el, mert nekem életem legkellemetlenebb szituációja ebből adódott...hogy semmit nem akartam elfogadni az első családi ebédnél:)
légy természetes és nem lesz gond:)!
énis ki voltam :D ráadásul nem lehetett jó véleménynel rólam mert mikor még nem találkoztunk személyesen csak annyit látott hogy kivan szívva a fia nyaka meg kedves hasnoló dolgok, megis üzente anyukája hogy állítsa le kicsi barátnőjét de sűrgősen. amugy mint hallottam anyukájáról eddig full bunkó volt a többi barátnőjével is szóval mikor bemutatásra került a sor szabályosan remegtem :D azóta hihetetlen jóba vagyunk, puszipajtások tegeződünk és közös programokat csinálunk családilag :)
csak legyél vele kedves, MOSOLYOGJ, mutasd ki hogy szereted a fiát és amugyis szoktak örülni anyukák a kicsi fiuk barátnőinek :) nem lesz baj
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!