Hétvégén találkozok először a párom szüleivel, tudtok tippeket?
Fél éve távkapcsolatban vagyunk, ő már ismeri első találkozás óta a szüleimet. Most másodjára megyek hozzá, első alkalommal nem voltak otthon a szülei, az csak egy titkos látogatás volt. :) Én 14 vagyok, ő pedig 18. Érettebb vagyok a koromnál. Eddig mesélt Róluk, állítólag nem mutatják az érzéseiket.
A barátaim szülei is szeretnek mind, mert szerintük rendes vagyok, és remélem a párom szüleinél is így lesz, de félek, hogy mi van, ha mégse... :S Tipikus női reakció, nem? :D
Ha lehet, akkor kérnék megerősítést lelkileg, és ha lehet, akkor viselkedési tippeket is (beszéd, téma, stb), meg ami eszetekbe jut ezzel kapcsolatban. Szívesen fogadok tapasztalatokat is. :)
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :) <3
Ne foglalkozz a negativ emberekkel..menj és csinàld ahogy jonak érzed..én 15 voltam a baràtom 22 mikor megismerkedtünk..19 voltam mikor hàzassodtunk..
Ne félj a bemutatkozàstol,ök is emberek mint te vagy a te szüleid.
Légy természetes
Aztàn majd irj,hogy sikerült
En is most ebben a helyzetben vagyok,csak mi 20 - 25 evesek vagyunk,800 km-re es o nemet.Angolul komunikalunk,de mar tanulok nemetul.En juniusban megyek hozzajuk - szerencsere az anyukaja beszel angolul :)
A Google-n amugy sok okos cikket talalsz a dologgal kapcsolatban...Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!