Hétvégén találkozok először a párom szüleivel, tudtok tippeket?
Fél éve távkapcsolatban vagyunk, ő már ismeri első találkozás óta a szüleimet. Most másodjára megyek hozzá, első alkalommal nem voltak otthon a szülei, az csak egy titkos látogatás volt. :) Én 14 vagyok, ő pedig 18. Érettebb vagyok a koromnál. Eddig mesélt Róluk, állítólag nem mutatják az érzéseiket.
A barátaim szülei is szeretnek mind, mert szerintük rendes vagyok, és remélem a párom szüleinél is így lesz, de félek, hogy mi van, ha mégse... :S Tipikus női reakció, nem? :D
Ha lehet, akkor kérnék megerősítést lelkileg, és ha lehet, akkor viselkedési tippeket is (beszéd, téma, stb), meg ami eszetekbe jut ezzel kapcsolatban. Szívesen fogadok tapasztalatokat is. :)
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :) <3
szerintem egy 18 éves srác abban a korban van h imád szexelni, te emg 14 éves vagy, távol, ráadásul félév rengeteg idő, szerintem megcsal...
szerintem ekeress valakit aki aközeledbe van
a szülei...hmhm én elgondolkoznék h a 18 éves fiam miért egy 14 éves kiscsajjal van:) szóval elöször biztos nem lesznek vaslami kedvesek, de bizonytísd be nekik, hogy nem vagy kisp*csa és érett vagy:) meg legyél kedves:D ne hagyd h kínos csend legyen, mert ez a szülöi témánál is rossz
Köszönöm a rendes válaszokat. :) Attól még, hogy pár embernek van erről véleménye, nem fog változtatni a helyzeten. Nem kell előre ítélkezni bárki felett, és én egy olyan kérdést tettem fel, hogy hogy viselkedjek a szülőkkel, nem pedig kritikai hozzászólásokat és felesleges történeteket, miszerint "az én lányom volt érett"... Igen, csak tudod a világ elég rohamosan változik. És nem vita céljából jöttem ide. Sejtettem, hogy nem kéne kiírnom a korunkat... És ezek szerint a ti agyszintetek is megvan (akinek nem inge, ne vegye magára), mert szöveget értelmezni, na azt nem tudtok... Nekem kb ez jött le ebből...
Amúgy tényleg köszönöm a rendes válaszokat. :)
megint gyanútlanul idejövök és ilyen kreténeket találok amin rendszerint felidegesítem magam
basszus
feltett egy kérdést ti okosok meg elkezdtek fikázni, mi közötök van hozzá??? és olyan sok az a 4 év??? :O tényleg brutál rengeteg
18 évesen egy ember már családot tervez egy 14 éves meg valószínü barbizik. persze. nőjetek már fel
kérdésedre már valahol válaszoltam, ezekkel ne foglalkozz ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!