Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szombaton találkozok a párom...

Szombaton találkozok a párom szüleivel, miről beszéljek velük?

Figyelt kérdés
A párommal 3 hónapja vagyunk együtt, én 19 ő 15. Eldöntöttük hogy szombaton bemutat a szüleinek,akik tudnak rólam és elvileg várják már hogy lássanak,még soha nem voltam ilyen helyzetbe,az előző páromnak ismertem a szüleit így nem kellett bemutatkozót tartani.. Szóval belépek a házba,Köszönök,illedelmesen bemutatkozok,ezek után mit mondjak? vagy ha kérdésekkel bombáznak mit kerüljek el? Mit fogadjak el és mit nem? Szóval teljesen nulla vagyok ennél a témánál. Egyáltalán miről beszéljek nekik?
2015. febr. 4. 19:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A barátnőmmel úgy beszéltük meg hogy nem viszek ajándékot hisz még tényleg kiskorú,szerintem nem fogok ott vacsorázni,csak egy szokásos délután. Arra lennék még kíváncsi hogy velük él a mamája is, vele szemben mit és hogyan? Ahogy mesélt a szüleiről jó fejek, de félek a kellemetlen témáktól.
2015. febr. 4. 20:59
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
Nagymamát is megkérdezheted hogy mivel foglalkozott nyugdíj előtt ill. hány unokája van:) Elég egy kérdés az unokákról és akkor meg is van a téma az elkövetkezendő egy órában:D
2015. febr. 4. 21:01
 13/19 A kérdező kommentje:
Remek ötletek, nagyon szépen köszönöm,ha valakinek van ideje és kedve elmesélni az ő kis történetét az első szülőkkel való találkozást, nagyon szívesen elolvasom! :)
2015. febr. 4. 21:03
 14/19 A kérdező kommentje:
Igen azt kifelejtettem hogy van egy bátyja akit ismerek,neki nem viszek semmit,de két kis hőga is van, nekik kéne egy tábla csoki nem?
2015. febr. 4. 21:25
 15/19 anonim ***** válasza:
81%
tudod mit? vegyél egy csokor virágot és annyi elég. a fiúk értékelni fogják a gesztust, a nők, lányok, nénik pedig örülni fognak. :)
2015. febr. 4. 21:58
 16/19 anonim ***** válasza:

Ha nem vacsira mész, akkor ajándék felesleges. Soha nem vittem ajándékot ilyen bemutatásra, mégsem utáltak sehol. Nem ezen múlik.

Nem kardinális kérdésként kell tekinteni a szülőkre. Elvégre felnőtt ember vagy, ennyire azért nem kellene már töketlennek lenni, ha idegenek megismeréséről van szó. Magadat adod, és kész. Kérdezz arról ami téged érdekel, és csak arról mesélj, amit hajlandó vagy megosztani. Ők is csak emberek, nem az a céljuk, hogy rosszul érezd magad...

2015. febr. 5. 08:28
 17/19 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha ennyien vannak, és ennyien otthon lesznek, akkor nem kell félni, hogy nem lesz téma. :) Én a helyedben vinnék egy jó nagy (méretű) minőségi bon-bont, és átadnám anyunak/apunak, hogy ezt a családnak hoztam. Kaptak is, nem is, gyerekek is örülnek, illetlen se voltál.

Témával nem hiszem, hogy baj lesz. Mosolyogj, kerüld a szex témát (ha ők viccelnek vele, akkor mosolyogj illedelmesen és szerényen, de te ne viccelj vele). Kérdezd bátran a munkájukról, hobbijukról őket, nagyit is nyugodtan.

Írd meg mi volt. :)

2015. febr. 6. 00:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Hogy ment?
2015. febr. 7. 12:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha a férfiak elmentek akkor a hüvelygombáról!
2015. febr. 8. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!