Szombaton találkozok a párom szüleivel, miről beszéljek velük?
Ha nem vacsira mész, akkor ajándék felesleges. Soha nem vittem ajándékot ilyen bemutatásra, mégsem utáltak sehol. Nem ezen múlik.
Nem kardinális kérdésként kell tekinteni a szülőkre. Elvégre felnőtt ember vagy, ennyire azért nem kellene már töketlennek lenni, ha idegenek megismeréséről van szó. Magadat adod, és kész. Kérdezz arról ami téged érdekel, és csak arról mesélj, amit hajlandó vagy megosztani. Ők is csak emberek, nem az a céljuk, hogy rosszul érezd magad...
Mondjuk ha ennyien vannak, és ennyien otthon lesznek, akkor nem kell félni, hogy nem lesz téma. :) Én a helyedben vinnék egy jó nagy (méretű) minőségi bon-bont, és átadnám anyunak/apunak, hogy ezt a családnak hoztam. Kaptak is, nem is, gyerekek is örülnek, illetlen se voltál.
Témával nem hiszem, hogy baj lesz. Mosolyogj, kerüld a szex témát (ha ők viccelnek vele, akkor mosolyogj illedelmesen és szerényen, de te ne viccelj vele). Kérdezd bátran a munkájukról, hobbijukról őket, nagyit is nyugodtan.
Írd meg mi volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!