Kinek van igaza?
Figyelt kérdés
2 éve albérletben lakunk a párommal. A párom anyja is itt lakott aztán az egyik pasijához költözött, de haza szokott járni, hogy itt találkozzon a másik pasijával. Úgy döntöttünk a párommal, hogy az én szüleimhez költözünk és nem fizetünk albérletet. Az barátom anyja kiakadt ezen nagyon. Mi a véleményetek?2016. márc. 15. 13:51
1/10 anonim válasza:
Nyugodtan koltozhettek, de ha ti kötöttétek a szerződést, előbb fel kellene mondani, különben fizethettek továbbra is
3/10 anonim válasza:
Szerintem jól teszitek, hogy nem csak nem kibiceltek, de nem is pénzelitek az anyósod bigámiáját.
4/10 anonim válasza:
Nektek. Ne azért kelljen már albérletet fenntartanotok, hogy a kedves mamának legyen hol félrelépnie.
Ha akar, tartson fent magának saját albérletet.
5/10 anonim válasza:
Naná, hogy kiakadt, hiszen így valószínűleg neki is költöznie kell, vagy ha nem, akkor jóval többe fog kerülni az albérlet. Vagy ő nem is szerepelt a szerződésben csak a nyakatokon ült?
A ti döntésetek, ha elköltöztök, kénytelen lesz tudomásul venni és megoldani a helyzetet, amibe került.
6/10 omba válasza:
Kiakadt, hát istenem...
Ha nem lesz gond a szülőkkel való együttélésből, akkor menjetek.
8/10 A kérdező kommentje:
most engem nagyon utál, hogy úgymond miattam elhagyja a fia, mert mindig ő szerette irányítani mit csinál a barátom. majd megbékél, nem?
2016. márc. 15. 14:28
9/10 anonim válasza:
A saját életeteket kell élni ott, ahol akarjátok. Ha nektek a szüleidnél jobb lesz anyagilag, akkor mentek, anyuka meg oldja meg máshol. Utáljon, ha attól jobb neki. Nehogy már azért fizessetek egy albérletet, hogy neki legyen hol lennie a másik pasijával.
10/10 Lebannen válasza:
Árnyékra vetődött. Van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!