Anyósom állandóan verseng velem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Anyósom állandóan kihívó ruhákban van és mindig versenyezni akar velem, hogy ő jobban főz, ő jobban néz ki stb. Mit csináljak? A párom nem veszi észre.2016. febr. 28. 20:34
11/13 anonim válasza:
Elég gusztustalan. Esetleg tekinthetnéd bohózatnak, és akkor mulattatni fog.
12/13 anonim válasza:
Mikor bekerültem a családba a sógórnőm és anyósom is ezt csinálták. Mikor összejöttem a férjemmel anyósomolyan 55kg körül volt. Én mindig is husisabb voltam, elkezdett dicsekedni hogy ő 2 gyerek után mennyire vékony, hogy őt 2 gyerek után mennyire fiatalnak nézik. Nem szálltam be a versengésbe megmondtam neki hogy szerencsére engem a férjem ilyennek szeret amilyen vagyok, sőt ő is többször anyósék előtt nyilvánította ki hogy nehogy fogyni próbáljak, mert neki így vagyok tökéletes. Azóta a sógornőm eés anyósom folyamatosan a fogyókúrákkal vannak elfoglalva. Anyósom 42!!, kg! Csont és bőr! Anorexiás lett amit nem hajlandó elfogadni! Sógornőm is 50kg alatt van. Szerintem anyósom abba betegedett bele hogy a fia talált magának egy párt, és olyat aki neki nem tetszik. Van ilyen hogy az anyák nem kepesek elviselni azt ha a fiuk felnő, és "át kell adni" egy másik nőnek a helyet. Amiért én ducibb vagyok, ő a vékonysàgával akarja felhívni magára a figyelmet. De másban is sokszor versengett. Nem egyszer kaptam meg hogy csináljak mindent úgy ahogy ő mondja mert ő már felnevelt 2 gyereket jobban tudja... nem foglalkoztam vele. Nem jártunk csak ritkán hozzájuk. Egyet meg akarok fogadni, ilyen anyós nem akarok lenni. Remélem sikerül!
13/13 anonim válasza:
Ez nálunk kb .olyan lenne ,mintha egy Trabant probálna lenyomni egy full extrás x6 50d m-et....Kész röhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!