Szerintetek nem kedvel az anyósóm vagy csak túl gondolom?
Figyelt kérdés
Szoktam föltenni a kisbabámról néha-néha képet facebookra. Az anyósom mindegyik képet meg is osztja mindig. Ma tettem fel egyet a babáról ès most posztoltam először közös képet a kislányommal. Szokásához híven meg is osztotta amin egyedül van,amin velem van nem. Szerintetek nem kedvel, vagy szègyell engem? Így visszaolvasva is elég viccesen hangzik a kérdés, de annyit agyaltam ma ezen. Nekem nagyon furcsán jött ki.2016. febr. 10. 21:49
11/11 anonim válasza:
Én nem szoktam másokról készült képet megosztani az engedélyük nélkül, csecsemők meg nagyon kicsi gyerekek viszont kivételek, mert őt ugye nem tudom megkérdezni, amire meg annyi idős lesz, hogy zavarná ez, addigra már teljesen máshogy néz ki. Szóval csak azt osztanám, amin a felnőtt nem szerepel.
(más kérdés, hogy a gyerek szülőjét is megkérdezném, hogy okés-e az osztás, de a szülő be is tudja állítani, hogy ne legyen továbbosztható a képe.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!