Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyós miatt megy tönkre a...

Az anyós miatt megy tönkre a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
A párommal 3 éve vagyunk együtt kb fél éve költöztem hozzá. Az annyával sosem volt valami jó a kapcsolatunk. (Mindig csak kiabál egész nap es en nem szeretem az ilyen embereket...) Probáltam már vele normálisan beszélgetni de a vége az lett hogy gúnyosan kinevetett vagy csak mondta a saját mondandóját és szóhoz jutni sem hagyott. Ha bármi baja van velem megvárja még én kimegyek a konyhából és akkor kiabál rólam, amint vissza megyek csend van... Lehord engem hogy még magamról sem tudok meg ilyenek ha felsöprök ő két perc múlva megint felsöpör... mintha én még azt se tudnám rendesen megcsinálni... Idegileg ki vagyok már sajnos a páromon vezetem le és félek a kapcsolatunk rá megy..A kérdés az hogy volt már valakinek ilyen anyósa, és ha igen mit csinált hogy változás legyen?
2016. febr. 10. 20:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
"Köszönöm a válaszokat" Lehet ezt is le kellett volna írnom hogy nem bírunk elköltözni mivel hogy a párommal együtt kb 150.000 ft-t keresünk havonta és abbol 10.000-et veszünk el(abbol oldjuk meg a ruhavasarlat es a tisztasági szereinket...) a többi anyoshoz megy. Azt is szeretnem ha tudnád hogy nem ő főz es takarít rank. Az egesz házat en takaritom, en mosok..a fozest nagy reszben ő végzi de en is szoktam..szoval itt nics arrol szo hogy ingyen elo lustasagok lennénk..:)
2016. febr. 23. 20:49
 12/13 anonim ***** válasza:
56%
'mindig van, aki leírja, hogy nem is olcsó, mert nem tudom én milyen istentelen összegeket kell leadni meg stb...'
2016. febr. 23. 21:16
 13/13 anonim ***** válasza:
59%

Kedves kérdező, ha ez igaz lenne, akkor nem laknátok ott.

Mit kell itt háborogni. KÖLTÖZZÉL MÁR EL ONNAN! Drága? Szar ott? Bunkó? Keress jobbat, nem vagy röghöz kötve! Mit gondolsz ki vagy te, hogy hapsid anyja (aki rohadtul nem az anyósod, te a fiának csak az aktuális nője vagy!) köteles téged befogadni, meg még jó pofát is vágni hozzád?

2016. febr. 27. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!