Az anyós miatt megy tönkre a kapcsolatunk?
Nem. Miattad, meg a hapsid miatt megy tönkre a kapcsolatod, mert képtelenek vagytok elköltözni és a saját lábatokra állni.
Anyósod van otthon, neki nem kötelessége téged nézni meg kerülgetni az otthonában. Igaziból már a felnőtt fiát se, de hát általában szereti az ember a gyerekét és az más. De te egy vadidegen vagy tetszik nem tetszik.
Szedd össze a cókmókod és húzzál el onnan. Nem látnak szívesen, mikor veszed már a lapot?
Ha a hapsid szeret, akkor különköltözik veled.
Ha nem költözik külön, akkor az a helyzet kislány, hogy csak ágymelegítőnek vagy jó számára, de bolond lesz erőfeszítést tenni, meg anyagi áldozatot vállalni miattad.
Ilyenre meg minek pocsékolni a drága idődet?
Ehhez anyósnak semmi köze.
Egyet értek a többiekkel. Lehet felnőtteset(összeköltözőst) játszani.De amit most csináltok, az nem az. Arra lennék kíváncsi, hogy ők ajánlották fel, hogy költözz oda? Mert ha igen , akkor is úgy látom, hogy már megbánták.
Szerintem is költözz el. Ha a párod veled szeretne élni, megy utánad..
De ez a mostani helyzet senkinek sem jó, ha jól értem. Akkor miért erőlteted?
Máshogy volt agresszív de visszavette a pici lányát...
most már örülök ennek
"De ez a mostani helyzet senkinek sem jó, ha jól értem. Akkor miért erőlteted?"
Mert olcsó.
Persze, mindig van, aki leírja, hogy nem is olcsó, mert nem tudom én milyen istentelen összegeket kell leadni meg stb. de annak a fele se igaz, mert ha úgy lenne, hogy drágább, mint külön élni meg még szar is, akkor rég nem lennének ott. Csak hát égő leírni, hogy ingyen vagy 10-15 ezerért teljes ellátás, rezsi, kaja, mosás-vasalás, takarítás stb. minden van és hülyék lesznek elmenni albérletbe, inkább azt kéne elérni, hogy anyós tartsa őket, takarítson és főzzön rájuk, meg még a pofáját is fogja be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!