Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek hogy anyósom lekopjon?

Playka kérdése:

Mit tegyek hogy anyósom lekopjon?

Figyelt kérdés
Babát várok. Anyósom a szomszédba lakik, de elegem van belőle. Ő már most azt tervezi ha megszületik a baba akkor ő babazsúrt csinál. A babalátogatóimat magához csődíti.Nekem meg nem lesz más dolgom csak át vinni a bébit és mutogatni. De én ezt nem szeretném, főleg h ő ezt már eldöntötte.+ babaszületés után ezt egy héttel tervezi.Meg sem kérdezi én mit szeretnék.Kivagyok ettől a dologtól.

2016. febr. 9. 08:03
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Persze egy hetesen, amikor még lehet haza sem mehetsz. Én a kislányommal korai burokrepedés, és ezért egy kisebb fertőzés miatt 10 napig bent voltunk, mert sajnos antibiotikumot kapott a pici. De ha besárgul is, mint a babaák 80%-a, akkor is lehettek bent akár egy hetet is. Mondd el neki, (ehhez nem kell a férjed), hogy a gyeremekágyas időszakban nem akarsz senkit nagyon a közelében, mert valaki még megfertőzi valami betegséggel, meg egyébként is, előbb nektek kell összeszoknotok, kialakítani a napi rendet stb.
2016. febr. 11. 14:12
 32/32 anonim ***** válasza:

Azt javaslom, h ugy mondd meg, h mindig a sajat erzeseidröl beszelj, es az ö szemelye sosem legyen a mondatban (kritizalva), hanem helyette maga a (tervezett) tett legyen. Ha igy erthetö...

Pl. rossz erzest okoz a babazsur gondolata.

Ill. te is beszelj neki nyiltan a terveidröl. Pl. a szüles utan nyugalmat szeretnek, csak a szük csaladunkkal lenni es örülök, ha pl. minden nap atjönne egy fel orara. Jol jönne, ha az elsö 3 honapban minden nap fözne nekünk is, es mondanad, h miket. :)

Sztem a legjobb lenne, ha elöre gondolkodsz es "megelözöd" a terveit, elöadva a tiedet. Pl. majd karacsonyra mindenkepp tervezz jo elöre, melyik nap mennyi idöt lesztek naluk, esetleg azt hogy kepzeled (mutogatosnak vagy legyen benne par ora nyugalom is). Jo, ha a szüles utani mindennapjaidat is eltervezed, es hogy abban mennyi idöt szansz vele tölteni, es közlöd vele, mielött megelöz. :) Pl. megkerdezheted, eljön-e neha setalni veled a babat tologatni? Persze ha ugy tervezed, addig szivesebben pihennel, akkor mar eleve ugy add elö...stb ...stb.

2016. febr. 14. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!