Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Megőrjít az anyósom, mit...

Megőrjít az anyósom, mit csináljak? Hogy lehetne egyszerűbben kezelni anyós-meny kapcsolatot, ha már a puszta látványa is felidegesít? (a bónusz: egy háztartásban élünk. )

Figyelt kérdés
Anyósom egy falusi asszony, egyszerű mint a raklap.Vannak napok amikor árad a pisiszag belőle, van, hogy nem törli meg magát , olyankor tömény kakiszaga van.A tyúkokhoz ha visz ki meleg vizet az itatójukba, a fürdőszobába a kádba beleteszi a tyúkszaros vödröt.Wc után ha nem lát engem meg sem mossa a kezét.Van úgy hogy másnap is felveszi ua. a zoknit, akkor meg büdös a lába és persze ezekből ő semmit nem érzékel.Ha van egy gyenge kis hasmenése akkor tuti összeken mindent.Én igénylem a tisztaságot, rendet, de ő elég koszos, büdös asszony volt fiatal korában is, akkor nem valószínű, hogy 70 évesen mások az igényei.Valaki okos segítsen mit lehet ilyen helyzetben tenni?Félek, hogy rá fog menni a kapcsolatom a férjemmel.2 kicsi gyermekünk van akiket imádunk és féltünk, de hiába pörölünk anyóssal, szó szerint szarik mindenre.Ha ott vagyunk akkor rendesen viselkedik, de ha nem lát mindet, akkor szabad a vásár.Hozzáteszem dada volt oviban, hát sajnálom azokat a gyerekeket, akikre vigyázott.Gusztustalan egy fehérnép.
2016. jan. 27. 14:24
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
16%
Miért mire tarthatna igényt, ha nem a számlával igazolt összeg felére? Szerinted bemondásra?
2016. jan. 27. 21:35
 32/42 Carragher_x ***** válasza:
28%

"Szerinted bemondásra?"

Tanúk, visszakövethető pénzmozgások, esetleges engedélyek, akkori és jelenkori piaci árak, értékbecslés... Rengeteg oldalról fel lehet ezt állítani, persze az idő előrehaladtával mindig egyre nehezebb, de ez csaknem a válás összes vagyonjogi aspektusára igaz.

2016. jan. 27. 22:13
 33/42 anonim ***** válasza:
70%

odanyomtál 2 gyereket, ott élsz.

elköltözöl vagy tűrsz.

ja elköltözni nem tudtok mert csórók vagytok??

2016. jan. 28. 09:27
 34/42 A kérdező kommentje:
Kedves hozzászólok!Ti normálisak vagytok?(tisztelet a kevés kivételnek!)Odanyomtam 2 gyereket?!Nem nyomtam hanem szültem, szerelemből.Nem az anyónak!Ki írt egy percig is arról, hogy anyóstól el akarom szedni a házat?Miért kanyarodtatok el a kérdéstől odáig, hogy én mekkora genny vagyok?A házra csakis abban a mértékben tartok igényt amennyi pénzt beletettem.Ez normális nem?Nem szeret a férjem?Mert az anyját is szereti, azért engem nem?Ja és azért nem tudná egyedül ellátni magát a mama, mert nagy a ház, kevés a nyugdíja és ráadás a pici lánya aki 20 km-re lakik tőle nem törődik vele.Gyakorlatilag az én kérdésem alatt már egymással vitáztok.Köszi a hozzászólásokat.Szép napot!
2016. jan. 28. 10:52
 35/42 anonim ***** válasza:
48%

akkor külön mentek, anyós eladja, elmegy kisebbe.

párod puhapö..

2016. jan. 28. 10:55
 36/42 anonim válasza:
36%
Nálunk is hasonló a helyzet. Idén összeházasodtunk és hol a szüleimnél hol az anyósomnál vagyunk. Kinéztük álmaink házát amit meg is vennénk. Csak az a baj hogy hogy az anyósom nem képes egyedül fentartani a házát és nem akarja eladni (pedig egy szar kockaház... ) a feleségyem fizetné a rezsit én meg a hitelt...de így a hitel mellett még etessem is az anyósom. Szerintetek?
2016. jan. 28. 11:05
 37/42 anonim ***** válasza:
80%

34-re és 36-ra is írom:

Ha egyébként normálisan együtt lehet élni az anyóssal (ez csöppet sem magától értetődő!), akkor esetleg úgy átépíteni a házat, hogy legyen benne egy külön lakrész (szoba, konyha, fürdőszoba) a mamának, és külön a családnak. Ez is szerintem többmilliós költség. Így az eltérő életvitel okozta konfliktusok nagyrészt kikerülhetők (ami pl. a kérdezőnél nagy gond).

36-osnak:

Az más kérdés, hogy ilyen költségbe csak minimum egy év együttlakás után merjetek vállalkozni, nehogy az átépítés után derüljön ki, hogy mégsem bírtok együtt élni.

2016. jan. 28. 11:57
 38/42 A kérdező kommentje:
37-nek.Az anyós nagyon is normális, egyik hozzászólásomban írtam, hogy a higiéniát leszámítva a világ legjobb anyósa lenne.Van egy nyári konyhánk, gondolkodtunk már rajta, hogy azt összkomfortossá tesszük és akkor az anyóst kiköltöztetjük.Nem egyszerű, mert nem akarunk rosszat neki.
2016. jan. 28. 13:50
 39/42 anonim ***** válasza:
38%

kiköltöztetjük

szerintem majd a saját ingatlanodban költöztessél te ki embereket! jó hogy nem lakjon az utcán :D micsoda nő

2016. jan. 28. 13:51
 40/42 anonim ***** válasza:
69%
39! nem az utcára akarja költöztetni, hanem egy külön lakrészbe, amit a nyári konyhából alakítanának ki.
2016. jan. 28. 14:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!