Fiús anyukák, örülnétek neki ha a fiatok barátnője hozna néha általa sütött sütit a családi ebédre?
4 hónapja "kerültem be a körbe", a fiúknak én vagyok a harmadik barátnője, nekem viszont ő az első barátom és nagyon félénk vagyok ha náluk eszek :) Próbálom ezt legyűrni és beszélgetni, eddig azt hiszem jó úton haladok.
Nem számítottam az első találkozóra, hirtelen jött az ötlet hogy bemutat a barátom, így nem is vittem semmi ajándékot. :S
Viszont most már eltelt 2-3 közös ebéd, és a következőre szeretnék készülni valami sütivel, hiszen olyan kedvesen vendégül látnak mindig. Jó ötletnek tűnik ugye?
Valamint nem furcsálnátok ha a lány szerény és visszahúzódó lenne? Próbálok többet beszélgetni, de az apukával nem mindig sikerül - ilyen a természetem, nehezen nyitok, főleg férfiak felé.
Értékelnétek a próbálkozást mint szülők, vagy azt gondolnátok hogy miért nem beszélgetősebb lányt választott a fiatok? Egyáltalán mit szeretnek az anyósok, apósok a fiúk barátnőjében? :) Nem szeretnék semmit elrontani már az elején.
Én ritkán szoktam sütni anyósoméknak...
Nem várják el. Nagyobb eseményekkor, de amúgy nem. Ő is tud sütni, és nálam sokkal jobban :D
Míg csak barátnő voltam ritkán vittem ajándékot, mert anyósom mindig rosszul érezte magát, mikor vittem valamit (mert nem volt saját keresetem, nem akart leterhelni )...
Ui. amúgy én is mindig visszahúzódó voltam, még néha most sem kapom a szavakat, pedig már 8 éve vagyunk együtt (kicsit visszahúzódóak és távolságtartóak a férjem szülei-egyébként meg mindennél jobban szeretnek bennünket, csak ilyenek s kész ).
Légy természetes, ha szeretnek elfogadnak, ha nem nem, azt nem tudod megváltoztatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!