Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Apósomnak 21 éves barátnője...

Apósomnak 21 éves barátnője van, mi legyen?

Figyelt kérdés

Felesége meghalt tavaly. Nyáron összejött egy kis csajszival,de feltűnően kihasználja. pl.: lovat könyörgött ki, ló felszerelést, ruhákat, swarowski ékszereket és még ki tudja mi van,amit nem mesél el.

Van egy 10 hónapos unokája, ő még semmit nem kapott tőle,de még annyit se, h felhívna és megkérdezné, hogy egyáltalán hogy van. Férjem Németországban dolgozik. Első hónapban. amikor elkezdett dolgozni kértünk az apósomtól egy kis segítséget a repjegy megvásárolásához. 20.000 ftot adott. Mikor párom megkapta a fizetését egyből telefonált,h azonnal üljön autóba és vigye neki a pénzt. Mit gondoltunk, hogy majd ő csak úgy segít nekünk. Ezt így mondta. Nem is a pénz miatt esett rosszul, mert ami az övé, az övé, hanem ha a csajnak annyit össze tud vásárolni, akkor az unokája miért nem kaphat semmit? Még egy jó szót sem. Férjem tesójával sajnos megromlott a viszonyom augusztusban,mert nem őt választottuk keresztszülőnek. Tudni illik, nem az a típus, mikor náluk is voltunk a babával,akkor is ment fel bulizni(23). Szépen megmondtam neki,h a gyerekemet nézem és ne haragudjon meg érte.. Természetesen ezek után ő sem keres bennünket.

Hogyan próbáljuk felnyitni apósom szemét,h a csaj kihasználja? Mindent megvesz neki szó szerint!! Apósom előtt meg ott a rózsaszín köd.

A lány szülei természetesen semmit nem tudnak a kapcsolatról!

Köszönöm,hogy elolvastad!

2014. nov. 25. 20:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
76%
konkrétan, mi közöd is van hozzá, hogy após mire szórja el a pénzét?
2014. nov. 25. 20:55
 2/22 A kérdező kommentje:
semmi!! De az bánt, hogy a z unokáját nem keresi! :( csak annyit szeretnék tőle,h vele is törődjön! Engem a többi nem érdekel!
2014. nov. 25. 20:56
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Mi legyen?

Semmi.

Élsz boldogan a férjeddel és a babáddal, és kész.

Ne szólj bele más dolgába.

Férjed tesója is: "mikor náluk is voltunk a babával,akkor is ment fel bulizni(23)"

Miért, ott kellett volna ülnie a baba mellett éjszaka?

2014. nov. 25. 20:58
 4/22 anonim ***** válasza:
86%
Apósod nem hülye, hanem egy 50-es férfi. Sokat megér neki egy 21 éves lányka az ágyában. Ne gondold, hogy a lány használja ki őt, inkább kölcsönös érdekkapcsolat. Mert azzal bizonyára tisztában vagy, hogy a gyerekével egyidős (vagy fiatalabb) lányt nem tekint szellemi partnernek, csak ágybetétnek. Gondolom úgy van vele, ha már egyedül maradt és megöregedett, legalább kirúg még a hámból, ameddig megteheti. Most a második tinikorát éli. Ez a dolog pont akkor köszöntött rá, amikor az unoka született, és teljesen háttérbe szorította a nagypapásdit. Talán majd néhány év múlva rájön, hogy van egy unokája.. addig viszont most a szoknya a fontosabb. Nem mondom, hogy normális dolog, de nem tudod megváltoztatni a helyzetet, ő most ezt az életet élvezi. A legfontosabb ő maga, és az igényei.
 5/22 anonim ***** válasza:
94%
Semmit nem tudtok tenni. Apósod úgy él, és azzal, akivel, és ahogy ő akar. Ha elszórja mindenét egy nőre, azt is megteheti. Az unokát meg nem lehet ráerőltetni, ha ő nem érez semmiféle nagyszülői szeretete iránta. Ne foglalkozzatok vele, mást úgysem tudtok tenni.
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez az o elete, nem tudsz tenni semmit. Nem is kell tenned semmit.
2014. nov. 25. 21:00
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

1. Ez kizárólag apósod magánügye, ne akarj beleszólni. (Neked sem tetszene, ha ö szólna bele a te kapcsolatodba)

2. Annak, hoyg apósodat nem érdekli az unoka, semi köze ahhoz, hogy van-e és hány éves a barátnöje.

3. Apósod a saját pénzével azt csinál, amit akar, arra költi, amire neki tetszik.

4. Ha adott kölcsön a párodnak pénzt, akkor a párodnak kötelessége felszólítás nélkül az elsö alkalommal visszaadni, nem pedig megvárni, hogy kérje az, aki kisegítette.

2014. nov. 25. 21:01
 8/22 A kérdező kommentje:

# 3/4! Nem, nem kellett volna ott ülnie! De ha már annyira keresztanyának tartotta magát,akkor szeretem volna ha kicsit (még ha 10 perc is) fontosnak tartja a babát is! Persze, magamnak szültem neki neki! :) Ugyanis több száz km-ert utaztunk,h láthassa. :)

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Gondoltam egyébként,h nem lehet mit tenni,csak elfogadni a helyzetet, csak kell a megerősítés,mert itthon őrlöm magam ezen,h mi nem kellünk nekik :(

2014. nov. 25. 21:02
 9/22 A kérdező kommentje:

Persze, magamnak szültem neki neki!

Persze, magamnak szültem nem neki! *

Javítva :)

2014. nov. 25. 21:03
 10/22 anonim ***** válasza:
26%

jogosan vagy kiakadva

hány éves az aposod?

2014. nov. 25. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!