Apósomnak 21 éves barátnője van, mi legyen?
Felesége meghalt tavaly. Nyáron összejött egy kis csajszival,de feltűnően kihasználja. pl.: lovat könyörgött ki, ló felszerelést, ruhákat, swarowski ékszereket és még ki tudja mi van,amit nem mesél el.
Van egy 10 hónapos unokája, ő még semmit nem kapott tőle,de még annyit se, h felhívna és megkérdezné, hogy egyáltalán hogy van. Férjem Németországban dolgozik. Első hónapban. amikor elkezdett dolgozni kértünk az apósomtól egy kis segítséget a repjegy megvásárolásához. 20.000 ftot adott. Mikor párom megkapta a fizetését egyből telefonált,h azonnal üljön autóba és vigye neki a pénzt. Mit gondoltunk, hogy majd ő csak úgy segít nekünk. Ezt így mondta. Nem is a pénz miatt esett rosszul, mert ami az övé, az övé, hanem ha a csajnak annyit össze tud vásárolni, akkor az unokája miért nem kaphat semmit? Még egy jó szót sem. Férjem tesójával sajnos megromlott a viszonyom augusztusban,mert nem őt választottuk keresztszülőnek. Tudni illik, nem az a típus, mikor náluk is voltunk a babával,akkor is ment fel bulizni(23). Szépen megmondtam neki,h a gyerekemet nézem és ne haragudjon meg érte.. Természetesen ezek után ő sem keres bennünket.
Hogyan próbáljuk felnyitni apósom szemét,h a csaj kihasználja? Mindent megvesz neki szó szerint!! Apósom előtt meg ott a rózsaszín köd.
A lány szülei természetesen semmit nem tudnak a kapcsolatról!
Köszönöm,hogy elolvastad!
Mi legyen?
Semmi.
Élsz boldogan a férjeddel és a babáddal, és kész.
Ne szólj bele más dolgába.
Férjed tesója is: "mikor náluk is voltunk a babával,akkor is ment fel bulizni(23)"
Miért, ott kellett volna ülnie a baba mellett éjszaka?
1. Ez kizárólag apósod magánügye, ne akarj beleszólni. (Neked sem tetszene, ha ö szólna bele a te kapcsolatodba)
2. Annak, hoyg apósodat nem érdekli az unoka, semi köze ahhoz, hogy van-e és hány éves a barátnöje.
3. Apósod a saját pénzével azt csinál, amit akar, arra költi, amire neki tetszik.
4. Ha adott kölcsön a párodnak pénzt, akkor a párodnak kötelessége felszólítás nélkül az elsö alkalommal visszaadni, nem pedig megvárni, hogy kérje az, aki kisegítette.
# 3/4! Nem, nem kellett volna ott ülnie! De ha már annyira keresztanyának tartotta magát,akkor szeretem volna ha kicsit (még ha 10 perc is) fontosnak tartja a babát is! Persze, magamnak szültem neki neki! :) Ugyanis több száz km-ert utaztunk,h láthassa. :)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Gondoltam egyébként,h nem lehet mit tenni,csak elfogadni a helyzetet, csak kell a megerősítés,mert itthon őrlöm magam ezen,h mi nem kellünk nekik :(
Persze, magamnak szültem neki neki!
Persze, magamnak szültem nem neki! *
Javítva :)
jogosan vagy kiakadva
hány éves az aposod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!