Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Apósomnak 21 éves barátnője...

Apósomnak 21 éves barátnője van, mi legyen?

Figyelt kérdés

Felesége meghalt tavaly. Nyáron összejött egy kis csajszival,de feltűnően kihasználja. pl.: lovat könyörgött ki, ló felszerelést, ruhákat, swarowski ékszereket és még ki tudja mi van,amit nem mesél el.

Van egy 10 hónapos unokája, ő még semmit nem kapott tőle,de még annyit se, h felhívna és megkérdezné, hogy egyáltalán hogy van. Férjem Németországban dolgozik. Első hónapban. amikor elkezdett dolgozni kértünk az apósomtól egy kis segítséget a repjegy megvásárolásához. 20.000 ftot adott. Mikor párom megkapta a fizetését egyből telefonált,h azonnal üljön autóba és vigye neki a pénzt. Mit gondoltunk, hogy majd ő csak úgy segít nekünk. Ezt így mondta. Nem is a pénz miatt esett rosszul, mert ami az övé, az övé, hanem ha a csajnak annyit össze tud vásárolni, akkor az unokája miért nem kaphat semmit? Még egy jó szót sem. Férjem tesójával sajnos megromlott a viszonyom augusztusban,mert nem őt választottuk keresztszülőnek. Tudni illik, nem az a típus, mikor náluk is voltunk a babával,akkor is ment fel bulizni(23). Szépen megmondtam neki,h a gyerekemet nézem és ne haragudjon meg érte.. Természetesen ezek után ő sem keres bennünket.

Hogyan próbáljuk felnyitni apósom szemét,h a csaj kihasználja? Mindent megvesz neki szó szerint!! Apósom előtt meg ott a rózsaszín köd.

A lány szülei természetesen semmit nem tudnak a kapcsolatról!

Köszönöm,hogy elolvastad!

2014. nov. 25. 20:49
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
62 éves
2014. nov. 25. 21:05
 12/22 anonim ***** válasza:
85%
Ha nektek is szórná a pénzt, akkor már nem is számítana a barátnő kora, ugye?
2014. nov. 25. 21:06
 13/22 A kérdező kommentje:

Nem! Nekem ne szorja a pénzét,mert nincs rá szükségünk! A repjegy vásárlási eset kivételes volt,de vissza is adtuk neki!

Az zavar,h mi teljesen el vagyunk felejteve,mint ember, mint családtagok!

külön városban élünk. Ha hívom nem veszi fel, facebookon látja,de nem válaszol! Magától nem ír. Kicsi alapból is a család,de már így ő sincs.. :(

2014. nov. 25. 21:08
 14/22 anonim ***** válasza:
46%

A lány szülei semmit sem tudnak róla? Na és, felőtt emberről van szó, nem 16 évesről.

Jaj kérdező olyan szánalmas vagy, össze-vissza írogatsz mindent, azt se tudod mit hazudj mi a kérdés lényege. Meg épp csak a szájába nem adod a válaszolóknak, hogy mit akarsz hallani.

2014. nov. 25. 22:24
 15/22 anonim ***** válasza:
75%

"Van egy 10 hónapos unokája, ő még semmit nem kapott"

"ha a csajnak annyit össze tud vásárolni, akkor az unokája miért nem kaphat semmit?"

Ne haragudj, de nagyon anyagias vagy, és ebből azt lehet leszűrni, hogy téged csak a nagypapa pénze érdekel. Azt bizony arra költi amire akarja, most éppen fiatal barátnőre, ami nagyon szúrja a szemedet. Megértem, de nem tehetsz semmit.

2014. nov. 25. 22:55
 16/22 anonim ***** válasza:
33%
téged az zavar, hogy az öreg meg tudja még döngetni a kiscsajt :-)
2014. nov. 26. 06:02
 17/22 anonim ***** válasza:
55%
Semmi kozod az eletehez, a penzehez meg annyi kozod sincs. Egy ilyen ember nekem bazira nem kene a csaladomba h meg teperjek is.. orulnek h egy hulyevel kevesebb akar atjonni a gyerekemhez. Ha menne akkor meg azt irnad ki h fuuuj egy ilyen emberre nem bizom a babamat, stb.. sztem csak az anyagi oldala kellene neked, ugyanugy kihasznalnad mint a csajszi csak te nem nyujtanal erte szolgaltatast:-)
2014. nov. 26. 07:48
 18/22 anonim ***** válasza:
33%

Ez legyen a legnagyobb problémád! Nem olyan a család mindig, amilyennek elképzeljük. Ez van, fogadd el!

Nagyszlülők nélkül is fel lehet nőni. Senkire nem lehet ráeröltetni a családot, ennyi.

Az egészből az jön le, hogy nagypapi pénze hiányzik.

2014. nov. 26. 08:03
 19/22 anonim ***** válasza:
41%
Hát én megértelek, tudom milyen érzés, igaz nálunk após nem fiatal nőt vett el, hanem egy számító boszorkányt, aki a gyerekei ellen hangolja őt. Após tehetős, mi nem, mégis mindig veszek neki ajándékot szülinapjára, névnapjára, ő meg egy tábla csokit, egy szál virágot nem képes venni nekem. Amikor még nem volt a boszi a felesége, mindig megköszöntött. A boszi már eltörölte a családi összejöveteleket is, csak karácsonykor meg após szülinapján találkozunk, a gyerekei szülinapja számára már nem fontos esemény. Az a nő olyan ocsmányul tud beszélni a fiával és a lányával, (akik már tényleg mindent megpróbáltak, hogy megszeresse őket)ő meg csak áll és bámul, nem szól. A legutóbb vettünk a boszinak egy csodaszép cserepes virágot, mert tudtuk, hogy szülinapja van, ő meg a földhöz vágta, hogy neki ez nem kell, após meg csak bambult.... Én már ott tartok, hogy ha gyerekünk lesz, el se viszem hozzájuk, sőt igyekszem végleg megszakítani a kapcsolatot velük, mert tudom, ha az a nő egy rossz szót szólna a gyerekemhez abban nem lenne köszönet. Após nagyon várja az unokát de hiába...
2014. nov. 26. 08:15
 20/22 anonim ***** válasza:
47%
19: a nőt tiltsd ki a saját házadból, apóst meg ha tényleg érdekli az unoka, menjen hozzátok látogatni. lyen közegbe biztos el nem vinném a gyerekem.
2014. nov. 26. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!