Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Válás után változtatni kell a...

Válás után változtatni kell a gyerek-nagyszülő kapcsolaton?

Figyelt kérdés

A férjemmel most válunk, már elköltözött.

Anyósom nyár óta nyugdíjas, így szeptembertől minden pénteken ő megy a gyerekekért ebéd után és elmennek valamerre "csavarogni". A gyerekek és anyósom is szeretek ezeket a délutánokat, néha nála is alszanak.

A barátnőim szerint ezt nem kéne engednem, mert felhasználhatják ellenem a válópernél, hogy nem tudok egyedül gondoskodni róluk. Ez nem igaz, tudnék menni értük pénteken én is.

Anyósom egyébként nagyon korrekt, nem szól bele a válásba. Nem tudom elképzelni róla, hogy keresztbe tenne.

Mi a tapasztalatotok?

2016. jan. 13. 08:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem első blikkre az ugrott be, hogy a "barátnőid" nincsenek jó viszonyban anyóspajtással, és bizony kicsit irigyek, hogy nektek ilyen a viszonyotok! Szerintem semmiképp ne szüntessétek be, hiszen ez mindenkinek az érdekét szolgálja, és ha tényleg korrekt a mama, akkor ki kell állnod mellette, és ápolni a kapcsolatot tovább! Szerencsés vagy (már, ha mondhatok ilyet ebben a helyzetben), hogy ilyen anyósod van! Sajnálom a válást! Kitartást, és minél kevesebb feszültséget kívánok!
2016. jan. 13. 14:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Én sem maradtam puszipajtás kapcsolatban a menyemmel a válásuk után. Az unokámmal való kapcsolatba azonban soha nem szólt bele, nem gátolta a találkozásokat, pedig elköltöztek a városból, engedte, hogy elhozzuk magunkhoz. Az pedig elég botor ötlet a barátnőidtől,hogy emiatt a bíró úgy gondolná, nem tudsz egyedül gondoskodni a gyerekedről.
2016. jan. 16. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!