Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy kérhet ilyet? Azért ne...

Hogy kérhet ilyet? Azért ne vállaljunk gyereket még, mert sógornőméknek sincs?

Figyelt kérdés

Lassan jöhet a baba nálunk,minden adott syhozzá. Nem vertük nagy dobra,csak anyós meglátta a vitaminjaimat (nem volt szem előtt,a fürdőben "véletlen" kinyílt a szekrény).

Sógornőmék évek óta próbálkoznak,lombikon kívül volt már minden,de nem jön össze,pedig korban is benne van,35 lesz lassan.

Anyós leültetett minket és komoly arccal közölte,hogy nem vállalhatunk sógornőmék előtt gyereket, nem lehetünk ilyen kegyetlenek, ráérünk. Nem vagyunk tul jóban sógornőmékkel,anyós szerint direkt őket akarjuk megbántani,hogy bezzeg nekünk sikerül.

Férjem helyretette,mint mindig ha kell.

Szerintetek normális ilyet kérni?

2015. dec. 21. 21:11
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
86%
Ne haragudj 30-as, ez az abnormális kérés semmi együttérzést nem kell, hogy vonzzon! MOndom én ezt úgy, hogy teljesen autentikus vagyok a témában, mivel 8 évet vártunk a kisfiúnkra. Az öcsémnek előbb lett kettő is, de eszem ágában sem lett volna ezért bármilyen negatív érzéssel viseltetni!
2015. dec. 25. 21:30
 32/36 omba ***** válasza:
80%

a 30-ast én se nagyon értettem.

"Anyósod kérése nem volt jogos, de megvetés helyett inkább együttérzést érdemel. Nekem nincs gyermekem, de nagyon is meg tudom érteni, milyen az, amikor valaki nagyon szeretné, de nem lehet neki."

De hát anyósnak van, kettő is. A sógornőről meg csak annyi szerepelt itt, hogy nem nagyon jön össze a gyerek.

31-es, azt a helyzetet is ismerem, mi kb ennyi idő után döntöttünk az örökbefogadás mellett - a legjobb döntés volt az életemben!

2015. dec. 25. 22:26
 33/36 anonim ***** válasza:
94%

Remelem lakast se mertetek addig venni amig sogoreknal ossze nem jott az onero :)

vigyazz, elut az auto a temetesre se jonnek el, merthogy elobb mert elhunyni mint az idosebb ))

2016. febr. 19. 14:46
 34/36 acelsziv ***** válasza:
100%
mi a helyzet azóta? Feldolgozta már a banya a történteket?
2016. febr. 19. 16:46
 35/36 A kérdező kommentje:

8 hetes terhes vagyok,gyakorlatilag második hónapban összejött :)

Úgy döntöttünk, nem mondjuk el amig nem látszik,legalábbis párom rokonságának nem.

2016. febr. 19. 18:49
 36/36 acelsziv ***** válasza:
91%
Gratulálok és jó egészséget nektek :)
2016. febr. 19. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!