Hogy kérhet ilyet? Azért ne vállaljunk gyereket még, mert sógornőméknek sincs?
Lassan jöhet a baba nálunk,minden adott syhozzá. Nem vertük nagy dobra,csak anyós meglátta a vitaminjaimat (nem volt szem előtt,a fürdőben "véletlen" kinyílt a szekrény).
Sógornőmék évek óta próbálkoznak,lombikon kívül volt már minden,de nem jön össze,pedig korban is benne van,35 lesz lassan.
Anyós leültetett minket és komoly arccal közölte,hogy nem vállalhatunk sógornőmék előtt gyereket, nem lehetünk ilyen kegyetlenek, ráérünk. Nem vagyunk tul jóban sógornőmékkel,anyós szerint direkt őket akarjuk megbántani,hogy bezzeg nekünk sikerül.
Férjem helyretette,mint mindig ha kell.
Szerintetek normális ilyet kérni?
Ez hülye! :D
Ha sógoréknak összedől a háza jön az anyós a buldózerrel, hogy sajnálom de nem lehettek ilyen kegyetlenek, és ezzel a mozdulattal repíti is a bontógolyót.
ez a kérdés csak a panaszkodásról szól, meg hogy itt néhányan lefikázzák a sérült anyóst.
mindenki tudja, hogy nem, nem normális ilyet kérni.
ez kb olyan kérdés, hogy anyós azt kéri ugorjunk a kútba, ez normális?
ennyi.
Egyáltalán nem normális. Már az sem, hogy kutakodik, de hogy még ilyen mértékben bele is szóljon az életetekben....
Vannak emberek, akiket egyszerűen képtelen vagyok megérteni.
Amúgy én is szakadtam volna kb a nevetéstől.
Elég vicces lehetett,így olvasva.
Megérne egy 5 perces jelenetet egy vígjátékban:D
Mély nyomokat hagyott az elméjében a tervgazdaság... normális ember örül egy új születésének, miféle sorrend???
Ami a pozitívum:
"Férjem helyretette,mint mindig ha kell. " - helyes, ti meg csak hajrá!
Kutakodik?! Na, én azonnal! elzavarnám... nem vagyok háklis, de a cuccaimhoz SENKI nem nyúlhat,pláne kotorászni köztük - a mostohaanyám napi szinten átkutatta a szekrényemet, mondván, piálok, meg ott dugdosom a cigit...? Hüye nő, semmi alapja nem volt ennek, de én azóta ugrok, ha bárki a megkérdezésem nélkül kinyitogatja a szekrényt, stb.
Egyébként semmi köze nincs a TI gyerekvállalásotokhoz, ha nem teszik, nem kell menni. Korlátolt nő, csak ilyen anyósom ne legyen soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!