Tényleg el kéne fogadnom, hogy a párom nélkülem megy az exe szüleihez karácsonyra?
Fütyörészve mászkálnék feltűnő jókedvvel hogy megkérdezze mi történt...
Aztán mondanám, hogy készülök hisz jön velem anyámékhoz...
Ha nem értené mondanám hogy: hát azt mondtad a legutóbbi exeddel mész látogatóba...hát az jelenleg én vagyok...
Tipikus vaker, hogy nem szeretik őt.
Gondolod, hogy a "tákolmánya" többi része igaz?
Ismered egyáltalán az exe pasiját?
Amikor a kérdésedet olvastam, magától értetődőnek vettem, hogy van legalább egy közös gyerekük, és miatta/miattuk mennek együtt a nagyszülőkhöz.
Így, gyerek nélkül én ezt akkor is minimum nagyon furcsának, de inkább abszurdnak érezném, ha te nem lennél képben - mármint azt, hogy az exével és az ő új párjával mennek karácsonyozni, akármilyen jóban is volt a szülőkkel a szakításuk előtt.
Ráadásul így, hogy inkább velük lesz aznap, mint veled .... erre tényleg nem is tudok mit mondani.
Megkérdezhetem, hogy együtt is éltek-e, és hogy ők mikor szakítottak?
24.-én mi ketten lennék együtt itthon. Én úgy gondoltam, hogy 25.-én mennénk az én szüleimhez, aztán 26.-án az övéihez. Mindkét nap úgy lenne, hogy ebédre mennénk, aztán este jönnénk haza, tehát kb 5-6 órát lennénk ott. Így nem is kell hajnalban kelni és még emberi időben haza érünk.
Most azon gondolkodom, hogy esetleg hamarabb mennénk a szüleimhez és akkor ő tud menni este ahova akar. Őszintén nekem annyira nem hiányzik ez a balhézás karácsonykor... Meg persze tudom, hogy meg kéne értenem, 15 évig voltak együtt, de bármennyire is tudom az eszemmel, akkor se igazán veszi be a gyomrom. Meg azt is tudom, hogy barátok maradtak az exével, de talán pont ezért nem tudom ezt jó szemmel nézni, hiába van neki is új párja. Megőrülök ettől a helyzettől, nem tudom hogy kellene kezelnem... De ha megpróbálnám eltiltani tőle, akkor meg én lennék a sárkány, azt se akarom.
#26 te ilyen megaláztatásba belemész, akkor megérdemled a sorsod.
nem is értem minek tetted fel a kérdést, láthatóan leszarod ezt a kb 20 választ amiben mindenki egyhangúan azt mondja nem normális amit te papucs módjára eltűrsz.
de ha neked így jó, akkor éljetek boldogan :)
Figyelj, semmi baj nem lenne azzal, ha 15 évig jóban volt az ex szüleivel, és ezután sem szeretné megszakítani velük a kapcsolatot.
DE!!!! Miért pont karácsonykor kell meglátogatni őket, amikor már van új párja, és az új párjának a szülei is várják őt? Na ez az, ami nem fér bele, ez egyszerűen megalázó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!