Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tényleg el kéne fogadnom,...

Tényleg el kéne fogadnom, hogy a párom nélkülem megy az exe szüleihez karácsonyra?

Figyelt kérdés
Ezt így tegnap jelentette be, hogy 25.-én megy az exével meg annak az új párjával a volt anyósáékhoz (az ex szüleihez). Értem én hogy szereti őket, meg hogy jóban van az exével is, de akkor is rosszul esik. Mehetne bármikor máskor, mér pont karácsonykor kell? Erre az a válasz, hogy mindig ment hozzájuk karácsonykor... Mondtam neki, hogy most már mi vagyunk egy pár, miért nem az én szüleimhez megyünk? Erre meg az mondta, hogy én menjek csak nyugodtan a szüleimhez egyedül, mert őt úgyse szeretik. Ráadásul ez nem is igaz...
2015. dec. 20. 11:16
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
83%

Fütyörészve mászkálnék feltűnő jókedvvel hogy megkérdezze mi történt...

Aztán mondanám, hogy készülök hisz jön velem anyámékhoz...

Ha nem értené mondanám hogy: hát azt mondtad a legutóbbi exeddel mész látogatóba...hát az jelenleg én vagyok...

2015. dec. 20. 16:50
 22/37 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ez elmebetegség és nincs tekintettel rád. Azért megy mert mindig ment karácsonykor? Igen akkor mikor nem te voltál a barátnője. Ne haragudj,de te ezzel az emberrel komoly kapcsolatot tervezel? Mert szerintem ne tedd!!!!!!!!!! A szilvesztert meg töltsd a barátaiddal nélküle, mert eddig is ezt tetted......
2015. dec. 20. 17:26
 23/37 anonim ***** válasza:
81%

Tipikus vaker, hogy nem szeretik őt.

Gondolod, hogy a "tákolmánya" többi része igaz?

Ismered egyáltalán az exe pasiját?

2015. dec. 20. 17:55
 24/37 anonim ***** válasza:
82%

Amikor a kérdésedet olvastam, magától értetődőnek vettem, hogy van legalább egy közös gyerekük, és miatta/miattuk mennek együtt a nagyszülőkhöz.

Így, gyerek nélkül én ezt akkor is minimum nagyon furcsának, de inkább abszurdnak érezném, ha te nem lennél képben - mármint azt, hogy az exével és az ő új párjával mennek karácsonyozni, akármilyen jóban is volt a szülőkkel a szakításuk előtt.

Ráadásul így, hogy inkább velük lesz aznap, mint veled .... erre tényleg nem is tudok mit mondani.

Megkérdezhetem, hogy együtt is éltek-e, és hogy ők mikor szakítottak?

2015. dec. 20. 18:59
 25/37 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2015. dec. 20. 19:44
 26/37 A kérdező kommentje:

24.-én mi ketten lennék együtt itthon. Én úgy gondoltam, hogy 25.-én mennénk az én szüleimhez, aztán 26.-án az övéihez. Mindkét nap úgy lenne, hogy ebédre mennénk, aztán este jönnénk haza, tehát kb 5-6 órát lennénk ott. Így nem is kell hajnalban kelni és még emberi időben haza érünk.

Most azon gondolkodom, hogy esetleg hamarabb mennénk a szüleimhez és akkor ő tud menni este ahova akar. Őszintén nekem annyira nem hiányzik ez a balhézás karácsonykor... Meg persze tudom, hogy meg kéne értenem, 15 évig voltak együtt, de bármennyire is tudom az eszemmel, akkor se igazán veszi be a gyomrom. Meg azt is tudom, hogy barátok maradtak az exével, de talán pont ezért nem tudom ezt jó szemmel nézni, hiába van neki is új párja. Megőrülök ettől a helyzettől, nem tudom hogy kellene kezelnem... De ha megpróbálnám eltiltani tőle, akkor meg én lennék a sárkány, azt se akarom.

2015. dec. 20. 19:47
 27/37 anonim ***** válasza:
89%

#26 te ilyen megaláztatásba belemész, akkor megérdemled a sorsod.

nem is értem minek tetted fel a kérdést, láthatóan leszarod ezt a kb 20 választ amiben mindenki egyhangúan azt mondja nem normális amit te papucs módjára eltűrsz.

de ha neked így jó, akkor éljetek boldogan :)

2015. dec. 20. 20:05
 28/37 anonim ***** válasza:
83%
Vicclap kategória, amit párkapcsolat címén bohóckodtok. Egy szakítás után tudni kellene továbblépni, ami a párodnak nem megy, Téged meg nagy ívben lesz@r.
2015. dec. 20. 20:30
 29/37 anonim ***** válasza:
88%

Figyelj, semmi baj nem lenne azzal, ha 15 évig jóban volt az ex szüleivel, és ezután sem szeretné megszakítani velük a kapcsolatot.

DE!!!! Miért pont karácsonykor kell meglátogatni őket, amikor már van új párja, és az új párjának a szülei is várják őt? Na ez az, ami nem fér bele, ez egyszerűen megalázó.

2015. dec. 20. 20:39
 30/37 anonim ***** válasza:
85%
ha ennyire bocsánat a szoért -beszari- vagy, hogy megmond a véleményed, akkor megérdemled a sorsod, ugy bánik veled, mint egy kutyával..de neked ez megfelel. ámen.
2015. dec. 20. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!