A párom szüleihez a napokba fogok elmenni, ajándék képp az apjának milyen bort szokás ilyenkor adni?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg ha nem bort mi mást? Anyjának egy kis doboz bonbont viszek.2015. júl. 27. 23:17
1/4 anonim válasza:
Én anno Tokajit vittem, az anyukájának pedig cserepes virágot.
2/4 anonim válasza:
Kérdezd meg a párod milyen bort szeret, akkor nem lehet mellényúlni.
3/4 anonim válasza:
Szerintem elég, ha az anyjának viszel egy csokor virágot. Jó bort annak érdemes venni, aki szereti a bort, és értékeli, másnak kár. Sz...r bort venni meg sértés. Én nem vennék, amíg nem tudom, hogy van az itallal.
4/4 anonim válasza:
Nekünk is rossz volt a barátom megítélése, miután italt hozott, mert nálunk senki nem iszik. Ők meg családilag isznak nap mint nap, ahogy mi kávézunk, hát nem örültek a felmenőim, hogy köze lett a családunkhoz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!