Tényleg el kéne fogadnom, hogy a párom nélkülem megy az exe szüleihez karácsonyra?
Jól látod, most már ti vagytok egy pár, ehhez kellene igazítani minden mást. Nem írtad mióta vagytok együtt (gondolom ez lett volna az első közös karácsonyotok), de legalább még időben kiderült, mire számíthatsz.
Ez nálam is válóok lenne.
Első válaszoló: szerintem zseniális vagy!
Kérdező, kérlek szó szerint mondd azt amit első írt, annak meglesz a hatása. Semmiképpen nem kell ezt eltűrnöd és ne tervezz vele hosszabb távra. Miket meg nem enged magának...
én nem kérném meg semmire, még meg is alázkodjak, megkérjem, konyorogjek?, hogy karácsonykor velem és ne az exével és annak szuleivel legyen.
a frászt. eldontotte. jo utat. mire visszaérne már nem lennék ott. illetve a budos életbe nem beszélnék vele. nincs mirol.
Esetleg nem szándékozik az exét partiba vágni a mostani fickójával?
Én inkább az exet sajnálom... Már szakított valakivel, túllépett rajta, ez meg úgy akaszkodik, mint a pióca és nem lehet levakarni. Szánalmaz ember a párod.
szintèn a többiek vèlemènyèt erôsítem.
most elkèpzeltem magam előtt, hogy az exemmel ès a mostani barátnőjèvel üljek egy asztalhoz karácsonykor? hát biztos, hogy nem.. ès nem azert,mert utálom őket,vagy nem vagyok tul az exemen.hanem ők már egy pár,nem lennènk a felesleges harmadik.
okè, ha az ex szüleivel jóban voltam mindig is,akkor ha hívnak magukhoz,mennèk.de nem akkor amikor az exemèk mennek. vagy ha már ragaszkodnak ehhez,akkor vinnèm a páromat is.
szóval sztem is gáz,gyanítom mèg nem is lèpett túl az exen?!?
mondjátok hogy ez kamu...
én már komolyan mondom...egyszerűen nem akarom megérteni az emberek felfogását...
hogy lehet valaki ekkora óriási taj paraszt?
szerintem ha teheted, még idén zárd le ezt a kapcsolatot, mert ilyet én még soha életemben nem hallottam, hogy valaki az exével karácsonyozik, nem a szerelmével közösen.
egyszerűen no comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!