Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szülők! Hogyan kezelitek a...

Szülők! Hogyan kezelitek a gyereketek párja előtt az öltözködés, illetve nem öltözködés témát?

Figyelt kérdés

Bár nem is tudom, hogy ezt lehet e kötni a kapcsolat tarósságától függőnek, mert mindig kell lennie egy határnak, de kiváncsi vagyok a véleményetekre, tapasztalataitokra.

Szóval mi 4éve vagyunk együtt a barátommal, de nem élünk együtt. Ha nálunk vagyunk, a barátom is van, hogy reggel egy alsógatyában és trikóban megy ki a fürdőbe, meg vissza, de az öcsém és a nevelőapám is, volt is róla szó, hogy egyiküket sem zavarja ez a dolog.

Viszont hogyha én vagyok a barátoméknál, az apja van, hogy a szabadnapján napközben is egyszál fecskében van, úgy ül asztalhoz, minden. Mivel egyértelműen nekem kell alkalmazkodni, mert mégiscsak ő van otthon, sosem hozom fel, de elég zavaró.

Ez másoknál hogyan működik? Gáz vagy nem gáz a gyerek párja, vagy az anyós és após előtt fehérneműben mászkálni?

L21

2015. dec. 14. 14:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
32%

Proli szokás alsógatyában lenni otthon.

Olyan nagyon kényelmetlen egy rövidgatya?

2015. dec. 15. 17:33
 22/24 anonim ***** válasza:
77%
Proli szokás vagy nem szokás ez az ő szokása az ő otthonában. Ez a legidegesítőbb ebben, mikor gyerekek úgy képzelik, hogy 15 éves koruktól 30 éves korukig a szülői házban fogják panzióztatni az aktuális barátot/barátnőt. Tulajdonképpen az ember a saját házában nem viselkedhet úgy, ahogy neki tetszik, mert akkor egy tök idegen érzései (aki lehet két hónap múlva amúgy sem lesz sehol) megsérülnek, meg prolinak tartja majd, meg idegesítőnek és akkor a szülő még vágjon is már az egészhez jóképet, hadd örüljön a gyerek, meg a kis szerelme. stb. Komolyan, rágondolok és ideges leszek.
2015. dec. 16. 02:26
 23/24 anonim ***** válasza:

"Ez most hogy jutott eszedbe? Kétlem, hogy így december közepén bárki egy szál bugyiban járkál otthon, hacsak nincs valami nagy gond a fűtéssel, ami miatt nem lehet lejjebb tekerni..."

Nálunk olyan idő van tartva, hogy a lányok bugyiban pólóban kényelmesen legyenek. Ez általában 24.5 fok. Ha fáznak, akkor kapcsolják magasabbra a hőfokot. Ilyen időben már gatyában is el lehet üldögélni. Nekünk ez a kényelmes. Nem mindenki ül 20 fokban melegítőben otthon.

2015. dec. 16. 02:32
 24/24 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem a kérdező nem az igazi "fecskére" gondol, hanem a feszes, rugalmas anyagú úszógatyára. Amiben ugyan lehet ücsörögni, de nemigen kényelmes.

A valódi fecske nem volt nyúlós anyagból, az elején középen egy sötét, széles csík volt a derekáig, és mivel nem idomult a testre, csak az egy álló helyzetben viselkedett tisztességesen, különben minden jobbra balra rendetlenkedett benne az első óvatlan mozdulatra. Abban nem ücsörög senki úgy, hogy benne marad aminek benn illene.

Szerintem nem illik nem családtagnak beköltözni, amíg nem tényleg családtag valaki, bocs. A családtól nem illik elvenni az otthoni kényelmét, proli vagy nem, teljesen mindegy.

2016. jan. 4. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!