Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szülők! Hogyan kezelitek a...

Szülők! Hogyan kezelitek a gyereketek párja előtt az öltözködés, illetve nem öltözködés témát?

Figyelt kérdés

Bár nem is tudom, hogy ezt lehet e kötni a kapcsolat tarósságától függőnek, mert mindig kell lennie egy határnak, de kiváncsi vagyok a véleményetekre, tapasztalataitokra.

Szóval mi 4éve vagyunk együtt a barátommal, de nem élünk együtt. Ha nálunk vagyunk, a barátom is van, hogy reggel egy alsógatyában és trikóban megy ki a fürdőbe, meg vissza, de az öcsém és a nevelőapám is, volt is róla szó, hogy egyiküket sem zavarja ez a dolog.

Viszont hogyha én vagyok a barátoméknál, az apja van, hogy a szabadnapján napközben is egyszál fecskében van, úgy ül asztalhoz, minden. Mivel egyértelműen nekem kell alkalmazkodni, mert mégiscsak ő van otthon, sosem hozom fel, de elég zavaró.

Ez másoknál hogyan működik? Gáz vagy nem gáz a gyerek párja, vagy az anyós és após előtt fehérneműben mászkálni?

L21

2015. dec. 14. 14:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%
Nehogy már a saját lakásában, pihenőnapján, öltönyben álljon vigyázban mert te ott vagy. Ha neked nem tetszik, lehet otthon maradnod, vagy becsuknod a szemed! Nővéremék házában is még nekik kellett feszengeniük, mert a fiuk barátnőjét minden zavarta, ha vécére mentek az, ha főztek az, mert hogy büdös van, ha szólt a tévé az, és mág sorolhatnám. Fél évig tűrték, aztán kipenderítettékm a kisasszonyt onna, hogy a lába sem érte a földet.
2015. dec. 14. 15:52
 12/24 anonim ***** válasza:
43%

Öltöny és fehérnemű közt ezer átmenet van.

De hogy valakinek magára ennyire nincs igénye, hogy ha ott van valaki, legalább egy gatyát felveszek...

2015. dec. 14. 16:53
 13/24 anonim ***** válasza:
76%

Ha viszont a párja apja a lány jelenlétében teljesen máshogy viselkedne, a megszokottól eltérően betegesen figyelne arra, hogy miben mutatkozik.. kimérten, távolságtartóan kezelné, akkor meg az lenne a baja, hogy "nem fogadnak be", "X év után sem tekintenek családtagnak".

Az ő háza, ő vára.

Egyébként, hogy a kérdésre is:

nálunk apukám szintén alsóban flangál otthon, anyukám is időnként nekivetkőzik, párom mégis felvett mindig legalább egy nadrágot, ha kiment a fürdőbe.

Tette ezt úgy, hogy nálunk szintén mindenki "alulöltözött", főleg nyáron. Olyannyira, hogy az édesanyját az se zavarja, ha félmeztelenül mutatkozik. Én náluk a páromhoz hasonlóan szintén mindig felöltöztem.

Amióta külön élünk, azaz "mi vagyunk otthon", mi vetkőzünk neki jobban (alsógatyában ajtót nyitni a másik szüleinek nem téma), a szüleink viszont nem.

2015. dec. 14. 18:21
 14/24 anonim ***** válasza:
78%

"De hogy valakinek magára ennyire nincs igénye, hogy ha ott van valaki, legalább egy gatyát felveszek..."

Ez szépen és jól hangzik, amíg 1-2 órára jön vendég. De ha valaki 4 éven keresztül ott van napi-heti szinten, akkor azért szemét dolog lenne elvárni hogy a házigazda alkalmazkodjon folyamatosan. Az emberek többsége úgy van, hogy ha már egész nap másoknak kell megfelelni, akkor legalább saját otthonában hagy csinálja azt amit ő akar.

2015. dec. 14. 20:01
 15/24 anonim ***** válasza:
58%

Nálunk itthon mindenki felszokott öltözni rendesen,ez alatt azt értem hogy kényelmes szabadidő nadrág pólóval,nyáron meg férfiak rövidnadrág,Anyukám és én rövidnadrág trikóval vagy kis ruha.Fehérneműben amúgy sem szoktunk lenni.Apát viszont azt is zavarja néha,ha itt van a párom és látja őt pizsamában fürdés után :)

Pároméknál sincs pucérkodás,bár volt már 1-1 ciki helyzet,mert a párom Édesapja szintén fecskét hord. :) Volt olyan hogy mentem hozzájuk,és az Apukája fecskében ült otthon,nem tudták hogy megyek,gyorsan felkapott egy nadrágot.Meg egyszer nyáron kint fecskében volt az udvaron,valamit dolgozott én is segítettem neki,és egy rossz mozdulat során kicsúszott az aminek nem kellett volna :D Én észrevettem,de ő nem,így nem volt olyan kellemetlen.

Én pedig nem szeretek nálunk melltartó nélkül lenni.Fehérneműben nyilván nem ülök le náluk a nappaliban,normális,kényelmes ruhát veszek fel,de melltartó mindig van rajtam.Nem szeretném ha az ugráló melleimet néznék :)

2015. dec. 15. 09:47
 16/24 anonim ***** válasza:
16%
Ez most hogy jutott eszedbe? Kétlem, hogy így december közepén bárki egy szál bugyiban járkál otthon, hacsak nincs valami nagy gond a fűtéssel, ami miatt nem lehet lejjebb tekerni...
2015. dec. 15. 12:37
 17/24 anonim ***** válasza:
92%
16-os, panelben például simán van annyira meleg, hogy ne fázzon alsógatyában :D Nálunk el van zárva a radiátor, de maga a cső annyira meleg, hogy nem fáznék bugyiban sem.
2015. dec. 15. 14:13
 18/24 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy sokan honnan szedik ezt az öltönyös dolgot, de oké :)

Nem kértem senkit, hogy öltözzön alkalmiba, egész egyszerűen csak nagyon fura, ha valakit aki nem hivatalos családtag, nem zavar, ha fecskében látom. Szinte sosem megyek váratlanul, de ha erre is kéne fogni, hogy váratlanul állítok be, akkor sem zavarja, mert ugyan úgy nem öltözik fel később sem, ha nincs kedve.

De ha már nagyon ki akarok kerülni mindent, és azt mondom, hogy oké, nem zavarnak ezek a dolgok, az asztalnál való meztelenkedést nem szeretem akkor sem egyáltalán. Ez itthon sem volt soha divat, és máshol sem ültünk úgy asztalhoz soha, hogy akár nyáron is, legalább egy pólót fel ne vett volna mindenki.

2015. dec. 15. 15:35
 19/24 A kérdező kommentje:
Ja, és de, simán van ilyen meleg náluk annak ellenére, hogy nem panelosok, mint én, hanem családiházban laknak. Mégis az a mániájuk, hogy olyan szinten felfűtik a házat, mintha nyár közepe lenne.
2015. dec. 15. 15:38
 20/24 anonim ***** válasza:
29%

Van, akit az evolúció hozott le, van akit a gravitáció.

Én reggel felöltözök, akárki van, vagy nincs a háznál.

És, ha egyedül vagyok és köhögök, akkor is a szám el kerül a kezem.

Az azért aggasztó, hogy egy ruhadarab szabása neked ennyire kulcskérdés.

2015. dec. 15. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!