Hogyan kezeljem ezt a helyzetet?
Figyelt kérdés
A ferjem szuleinel lakunk,van sajat lakasunk!Mikor megszuletett a gyerekunk idekoltoztunk anyosomekhoz a ketszintes csaladi hazukba.Mondvan h gyujtsunk nagyobb hazra/lakasra.Ok is igy tettek anno,amikor anyukajanal laktak.Mindenben segitettem terhesen,amikor dolgoztam es most gyerek mellol is.Viszont ugy erzem nem birom ezt tovabb es boldogtalan vagyok,hogy nem vezethetem a sajat haztartasom.Depresszios vagyok,mert egyre tobb igazsagtalansag er(velem hepciaskodik,a lanyat meg kenyezteti amikor o a legrendetlenebb,elkenyeztetett fruska) Gyerekre ra se nez,nem ajanlotta fel soha hvigyazna rosszul esik mindez es cselednek erzem magam.Pedig en ragaszkodnek hozzajuk es szerettem volna joban lenni veluk,mivel nekem nincs csaladom...2015. dec. 1. 15:12
11/16 anonim válasza:
A nagyobb lakásra esetleg igénybe vehetitek a CSOK-ot is+hitelt, ha szükséges. Inkább ez, mint a stresszelés és a boldogtalanság. Ez a helyzet előbb-utóbb megmérgezi a házasságotokat is, én a helyetekben minél hamarabb költöznék. És ne mondd azt, hogy nincs családod, hiszen ott a férjed és a kisbabád - tudom, nem így értetted, de -, most már ők a családod, az ő szempontjaikat kell figyelembe venned, meg természetesen a sajátodat. Fel a fejjel, kitartás, és még egyszer mondom, költözzetek!
12/16 anonim válasza:
Közben rájöttem, hogy van lakásotok. Ebben az esetben viszont csak úgy tudjátok a CSOK-ot igénybe venni, ha azt eladjátok, mert nem lehet a neveteken tulajdon. Esetleg ha tudjátok bővíteni, akkor bővítésre felvehetitek - felújításra nem -, nem tudom, hogy hol van, és milyen lakás, bővíthető-e. Előző voltam.
13/16 anonim válasza:
Nem baj, ha albérlők élnek a lakásban, akkor meg kell nekik mondani, hogy sorry, nézzenek másik lakást, mert úgy alakult, hogy ti visszaköltöznétek. Nyilván ne rakjátok ki egyik napról a másikra, ők semmiről nem tehetnek, de mondjuk 1 hónap alatt keressenek maguknak lakást és költözni kell.
14/16 A kérdező kommentje:
Mi 3honap haladekot irtunk anno ala!
2015. dec. 2. 16:17
15/16 anonim válasza:
Tök mindegy, akkor 3 hónapjuk van új lakást keresni, még mindig jobb, mert látni a végét, mint egyáltalán nem költözni, hanem ott maradni anyóséknál és kínlódni nem? Ez jelen esetben nem releváns.
16/16 A kérdező kommentje:
Persze
2015. dec. 4. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!