Szerintetek igaz ez?
nem
ez csak kifogás a részükről
esetleg vesd be h majd később munka mellet akarod letenni ...?
Ez szerintem nem lehet akadály egy párkapcsolatban, diploma nélkül is lehet valaki egyenrangú partner.
Nekem is vendéglátós középfokú végzettségem van, a párom diplomás. Ha az anyagi részét nézzük akkor én kb 2x annyit keresek mint párom az EÜ diplomával. Ráadásul sok büfészakos diploma semmit sem ér a munkaerő piacon. Az embert nem a végzettsége méri, hanem hogy mit tud magából kihozni az életben.
Ott van pl apàm, aki szakmunkás végzettséggel volt nyugdíjàig egy német cég magyarországi kereskedelmi igazgatója.
Nem csak diplomával ér valamit az ember, de azzal nem tudsz mit kezdeni, ha a férjed szüleinek ez a véleménye.
Attól, hogy nem hasonló a végzettségetek, még lehet nagyon jó a házasságotok.
Ti hogy látjátok ezt?
Én úgy, hogy ebben a kérdésben a párod véleménye mérvadó, nem a szüleié. Véleményük persze lehet, a fiuk meg a saját életét éli a saját elképzelései és vágyai szerint.
Ha nekem mondanák, hogy "én túl "műveletlen" vagyok a fiúkhoz, és ők egy felsőfokú végzetséggel rendelkező lányt képzeltek el mellé", akkor mondanám teljesen nyugodtan, udvariasan, hogy megértem az álláspontjukat, és érdemes tudniuk, hogy ha a párom azt szeretné, bármikor kilépek az életéből.
Te egyébként kitől tudod, hogy így állnak ehhez a kérdéshez a szülei? Ők mondták a szemedbe?
Már milyen fiúkhoz vagy túl "műveletlen"? Mert amire te gondolsz, az a "fiukhoz".
Amúgy így első blikkre ez ilyen provokatív trollkérdés. Nyilván nem csak diplomával lehet teljes életet élni. Te is tudod ezt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!