Ruhákra lenne szükségem, de anyós vett nekem egy csomót. Rondák, nem fogom hordani. Hogy mondjam meg neki és férjemnek h kell vennem pár uj ruhát?
Terhesség óta változott a méretem,már nem jók a régi ruháim zöme xs/s-s,m/l-s kell.
MOndtam férjemnek h kell vennem felsöketmmeg pulcsit s nadrágot. Ő mondta anyósnak h nem e tudna vigyázni a lányunkra jövő héten h elmenjek ruhát venni. MOndta h persze. Ma irta h vett nekem ruhát h nekünk ne kelljen erre költeni,jó szándékból csinálta tudom. Férjem örül h megmarad az 10-20 ezer ft. A ruhák meg marha rondák. Küldött képet róluk.
Sajnos tudom h nincs meg a blokk,mivel soha nem tartja meg ha ruhát vesz Nekünk vmit. Árcimkét mindent kivág általában.
Van pár elmaradt számla mivel férjem munkahelye megszünt és csak fél év után talált másikat.
Nekem viszont nincsenek ruháim nem nyertem vissza a régi alakom szülés után 8 Hónappal vagyok. A régi szük ruháim hordom de feszengek bennük nem jó.
Anyós ruhái nagyon rondák,nem.divatolni akarok én se csak pár kényelmes és nekem tetező ruhát szeretnék.
Esetleg be tudnád ide linkelni a ruhákról a képet?
Egyébként osztom az előttem szólók véleményét,ha nem tetszik,akkor ne vedd fel.
Szerintem próbáld meg megbeszélni az anyósoddal,hogy nagyra értékeled a gesztust,de neked teljesen más az ízlésed,ezért nem szeretnéd hordani.Attól,hogy gyereket szültét ugyanúgy nő vagy és,fontos,hogy adj a külsődre,és főleg,hogy jól érezd magad a bőrödben:)
Zavart eddig is h.nem jok.a régi.ruháim de biztam bennevh.vissza fogyok. Zavar h kinn a derekam főleg.igy télen pl.
Én is csak pár alap.darabot szeretnék venni.
Nem.tudom h.lehet ide linkepni,képet.tölteni.
Az ilyen anyós nagyon problémás. Segíteni akar, de csak feszültséget csinál. Ha most visszautasítod, akkor megsértődik, a férjeddel összeveszel, és a külvilág nem érti, hogy lehetsz olyan hálátlan, hogy visszautasítod az amúgy kéretlen segítséget.
Az én anyósom dettó. Kéretlenül segít, de vegülis nem segít, mert egyszerűen meg akarja oldani a problémáinkat a maga szája íze szerint. A vége az, hogy a probléma nem megoldódik, hanem fokozódik, és meg is sértődik, hogy halátlanok vagyunk. A külvilág csak azt látja, hogy anyós kiteszi értünk a lelkét, de mi nem értékeljuk. Nálunk az a szerencse, hogy a férjem mellettem áll, és ha az anyjának nincs igaza, akkor szól neki.
Ha a férjed úgy gondolja, hogy neked mindegy, hogy nézel ki, akkor ideje kicsit felpezsdíteni a kapcsolatotokat, hogy meglássa benned a nőt.
Azt tenném a helyedben, hogy babával útra kelnék, vennék pár olcsó alapdarabot, és ha rendeződik az anyagi helyzetetek, akkor bevásárolnék. Lehet venni csinos ruhakat olcsón is.
Az anyóst meg minél kevesebb dologba kell beavatni, mert mindig úgy fogja érezni, hogy neki kell intézkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!