Én gondolom rosszul vagy férjemnek tényleg mellettem kellene állnia anyós helyett?
Adott a következő szituáció.
Gyereket letettem aludni és átmentem a szomszédba egy receptért. Kb egy óra múlva megyek haza, gyerek sehol.
Infarktus kerülget, rohangálok hogy látott-e valaki valamit. Egyik lány mondja hogy egy utcával arrébb lakó anyósom elvitte.
És akkor még azzal jön hogy egyedül sírt a babám ami hazugság mert két órát szokott aludni addig meg nem voltam el. Ellenben én majdnem infarktust kaptam hogy eltűnt a babám. És a férjem még annak a hülyének ad igazat.
amúgy kicsit bénán van megírva a kérdés, mert először azt hittem, hülyének nézed a férjed hogy a te oldaladon áll. "tényleg melletem kéne állnia??? hülye ez, engem most utálnia kéne! miért áll az én oldalamon??!" kb igy hanzgott.
De egyébként igen, veled legalább már szolidalitásból legyen jó fej. Főleg ha amúgy ő ott se volt, és fingja sincs hogy a gyerek aludt-e vagy sem. Az a nő meg hülye, úgy látszik tényleg vannak nagyon hülye emberek, legalább valami üzenetett hagyhatott volna, azt hittem ilyen hülyék csak filmekben vannak ... :S
hálát adok, hogy nekem nem ilyen. Bár én nem is védem anyám mint valami robot, ha igaza van oké, ha nem nem. Nem utálni kell, tisztelet meg minden, persze, de nem is kell mindig igazat adni, mint valami 5 éves,, bár még azok is ellentmondóbbak mint pár 20-on 30 éves akit ismerek.
A szomszedban egy orat voltal egy recept miatt?
Anyosod hogy ment be a kicsihez?
Az, h mennyit szokott aludni, nem azt jelenti, h most is annyit aludt.
Mennyi idos a kicsi?
A szomszedbol nem tunt fel, h anyosod a kicsivel elment?
Szerintem itt kertes házakról beszélünk, ez esetben meg nehéz lehet észrevenni hogy valaki be/ki megy ha a házon belül vannak és ráse látnak pl a házra. Még esetleg azt mondom panelban sem, bár ott talán hallani lehet a sírást [már ha tényleg volt persze]
amúgy meg mindentől függetlenül tényleg hülye volt az anyós,, üzenet??? basszus, kis papírlap 5 mp leírja elvittem vagy valami, VAGY TELEFON ANYUKÁNAK?? ugyan már.. nevetséges az egész.
Bár igaz az is tény, hogy nem kell a babát se magára hagyni, mert akármi történhet, nem csak az hogy felébred. De azért nem egy 40°C-ben álló kocsiban hagyta, hanem otthon, lefektetve.
De amúgy anyuci pici fia hol volt, ez kicsit hézagos.
A helyes válasz:
Én melletted állnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!