Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Én gondolom rosszul vagy...

Én gondolom rosszul vagy férjemnek tényleg mellettem kellene állnia anyós helyett?

Figyelt kérdés

Adott a következő szituáció.

Gyereket letettem aludni és átmentem a szomszédba egy receptért. Kb egy óra múlva megyek haza, gyerek sehol.

Infarktus kerülget, rohangálok hogy látott-e valaki valamit. Egyik lány mondja hogy egy utcával arrébb lakó anyósom elvitte.

És akkor még azzal jön hogy egyedül sírt a babám ami hazugság mert két órát szokott aludni addig meg nem voltam el. Ellenben én majdnem infarktust kaptam hogy eltűnt a babám. És a férjem még annak a hülyének ad igazat.

2015. júl. 3. 19:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/90 anonim ***** válasza:
43%
bocsi, de egy olyan véleményére nem adok, aki ugyan úgy egyedül hagyja a gyerekét...
2015. júl. 5. 18:40
 62/90 anonim ***** válasza:
40%

jajj, de buta vagy. vagy csak rájöttél, hogy igazam van. :)

mondd már el, légyszíves, hogy mennyiben különbözik az, ha egy ikerház másik felében ül és beszélget, mintha egy 3. szobában tv-t nézne vagy mosogatna?

2015. júl. 5. 18:58
 63/90 anonim ***** válasza:
67%

62: pl. abban, hogy mint látod valaki észrevétlenül bement a házba és elvitte a gyereket?

Ha a nagyszobában ült volna TV-t nézve jó eséllyel feltűnik neki, a szomszédból nem. A szomszédból az is csak túl későn fog feltűnni, ha ég valami. 2 szobával arrébb ennél jóval hamarabb.

De komolyan, olyannak, aki a bolt előtt hagyja a gyereket, mint a kutyát szokás kikötve nem tudom mit magyarázok. Azonkívül, hogy elütheti autó, elrabolhatják, megtámadhatja egy kutya akármi történhet. Majd biztos segít rajta az, hogy a reumás Bözsi néni 200 méterről arrébbról látja, és jól meglengeti a sétálóbotját a kutya vagy a rabló vagy az autó felé!

2015. júl. 5. 20:07
 64/90 anonim ***** válasza:
14%

a kérdező leírta, hogy a kutya miatt senki idegen nem tudna bemenni. A tüzet meg ugyan úgy észreveszi, ne mondjál már marhaságot. És nem azt írtam, hogy a heti bevásárlást intézem el, hanem hogy beugrok egy kg kenyérért.

Itt megint az a szitu, hogy nem olvastátok végig, hanem 3 mondat után nekiugrottatok.

2015. júl. 5. 20:12
 65/90 anonim ***** válasza:
71%
a szomszéd szobából az is hamarabb feltűnik ha fuldoklik a gyerek, vagy felijed, mint ahogy az is hamarabb észrevehető ha tűz üt ki. Ha otthon lett volna, akkor azt is észrevette volna hogy az anyósa bement és így nem tudta volna elvinni a gyereket. soroljam még?
2015. júl. 5. 20:14
 66/90 anonim ***** válasza:
63%
ja igen a kutyát egyetlen mozdulat lefújni gázsprével. Emlékszel arra a kislányra akit ugyan így raboltak el? és a mai napig nem került elő. Ott is pár hetes volt a baba, anyuka csak átugrott beszélgetni, mire hazaért addigra a gyereknek meg hűlt helye. De aki szerint normális magára hagyni a gyerekét annak hiába mondunk akármit nem lehet meggyőzni.
2015. júl. 5. 20:16
 67/90 anonim ***** válasza:
61%

Én azért anyóst sem értem. Hogy tudott bemenni, van kulcsa hozzátok? Hát, az nem szokott túl egészséges dolog lenni. Ha viszont úgy, hogy nyitva hagytad az ajtót, arra nem tudok mit mondani. Nekünk is van kutya, meg is ugatja az idegent -- ha észreveszi. De volt már, hogy a nyári nagy melegben úgy elpilledt az állat a fellocsolt földön, az árnyékban, hogy simán bejöttek tőle, fel sem ébredt.

Aztán tényleg nem értem, miért nem keresett téged az anyósod, amikor nem talált? Miért nem szólongatott, vagy hívott a mobilodon? Nem, csak fogta a gyereket és vitte. Lehet, hogy tényleg "leckéztetni" akart, de lehetett volna ezt is EU-konform módon intézni.

Fura egy család vagytok, az biztos.

2015. júl. 6. 08:28
 68/90 anonim ***** válasza:
87%

"A tüzet meg ugyan úgy észreveszi (a szomszed ikerhazbol es a szomszed szobabol is), ne mondjál már marhaságot."

A kedves hozzaszolo meg a kerdezö is ugy gondolja, hogy mindegy, hany ajton kell keresztülmenni a gyerekehez tüzesetnel?? (meg az összes többi felmerült esetnel, amik persze NE törtenjenek meg SOHA)

2015. júl. 7. 11:30
 69/90 anonim ***** válasza:
100%

Elég messze lakhat a szomszéd, ha egy órát tartott átugrani egy receptért. Hogy hagyhattad magára a gyerekedet egy órára mindenféle felügyelet nélkül?

Sok körülmény nem világos, ennyiből nem lenne célszerű állást foglalni. De azért néhány észrevételt hadd tegyek: A gyerek nem gép, nem fog minden nap mindent ugyanúgy csinlni. Értem ez alatt, hogy azért, mert két órát szokott aludni, az nem jelenti azt, hogy ez minden nap így van. Hasfájás, front, nagy meleg, ismeretlen zajhatás, ezer ok miatt megébredhetett és a baba olyankor sír. Tehát Ennyi alapján lehülyézni az anyósodat és hazugnak nevezni, nem csak tiszteletlen, de igazságtalan is. A férjedtől ne várd, hogy akkor is melléd álljon, ha te hibáztál és lőttél túl a célon! Tehát kedvs kérdező, legközelebb nem kell a babát felügyelet nélkül hagyni, anyósodnak köszönd meg a segítségét, te ne tanulj tiszteletét és gyakorolj önkritikát!

2015. júl. 8. 14:55
 70/90 anonim ***** válasza:
#...te meg tanulj tiszteletet...
2015. júl. 8. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!