Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Én gondolom rosszul vagy...

Én gondolom rosszul vagy férjemnek tényleg mellettem kellene állnia anyós helyett?

Figyelt kérdés

Adott a következő szituáció.

Gyereket letettem aludni és átmentem a szomszédba egy receptért. Kb egy óra múlva megyek haza, gyerek sehol.

Infarktus kerülget, rohangálok hogy látott-e valaki valamit. Egyik lány mondja hogy egy utcával arrébb lakó anyósom elvitte.

És akkor még azzal jön hogy egyedül sírt a babám ami hazugság mert két órát szokott aludni addig meg nem voltam el. Ellenben én majdnem infarktust kaptam hogy eltűnt a babám. És a férjem még annak a hülyének ad igazat.

2015. júl. 3. 19:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/90 anonim ***** válasza:
67%
igen, ők is azt hitték hogy ilyen náluk nem történhet különben nem hagyták volna ott a gyereket...de persze te vagy a jó anya, az a természetes ha mindenki egyedül hagyja a pici babáját igaz? Nos, mifelénk a védőnő még aznap írná a jelentést a gyerekvédelemnek szerencsére.
2015. júl. 4. 16:03
 42/90 anonim ***** válasza:
80%
14.21es. nem, nem a gyerekágy mellől írom. a gyerek a másik szobában van, járókában, míg én a konyhában, tehát vele egy házban tartózkodom. De úgy látom te se fogod megváltoztatni a véleményed míg nálad nem történik valami. Egy szóval se mondtam hogy ne menjen el. DE ne akkor mikor a gyereke otthon van. Kérje meg az anyóst hogy vigyázzon rá, gondolom van a gyereknek apja is... nem hiszem hogy azért a receptért csak abban az egy időpontban lehetett volna elmenni. És a kérdező ezzel a mentalitással, amivel válaszol kísérti a sorsot.
2015. júl. 4. 16:07
 43/90 anonim ***** válasza:
83%

"Látom nagyon elmentünk krimibe. Hangtompítós pisztoly és társai. Fényes nappal. Mikor tök sokan vannak kint. Mikor a szomszéd asszony kint gyomlál égész nap. Gondolom őt is kivonják a forgalomból."

Példa volt. És senki nem írta, hogy fényes nappal. Aki ilyen, mint te az gondolom nem csak nappal, de éjjel is magára hagyja a kisbabáját, mert "úgyis alszik".

És sajnos sokszor előfordult már a világon, hogy a gyomláló szomszéd nénit kivonták a forgalomból, mert útban volt, szóval ez feleannyira sem vicces, mint gondolnád.

De eltértünk a tárgytól. A lényeg az volt, hogy ha elmész 1 házzal odébb, akkor vagy vidd magaddal a bébiőrt vagy hívj át valakit, ne csak úgy minden ész nélkül menj trécselni. Nem kell ahhoz betörő, hogy a gyereknek baja legyen. Elég ha félrenyel és nem kap levegőt... azt hallgathatod ám az ablakon át, semmi nem fog feltűnni.

2015. júl. 4. 17:32
 44/90 anonim ***** válasza:
79%

Na kérdező most életró széló leckét kaptál miért felesleges kiírnod kérdést, főleg ha te is hibás vagy benne.

Amúgy tényleg elég valoszinűtlen hogy egy betörő, pont az ő babáját célozva fog az éjszaka kellős közepén minden ellenállást kiiktatva [átlag Magyarországi bünöző ugye -_-] bemenni és elvinni a babát.

Inkább nem is mondom hogy viszont mi más történhetne, mert nem akarom az ördögöt a falra festeni, de igen, más baj történhet. Kivétel persze ha valami pénzes/fontos akármi személy vagy aki 1000 gonosz szempár leselkedik a sötétből, akkor félhetsz baba-lopsátol is.

2015. júl. 4. 20:33
 45/90 A kérdező kommentje:

Nem vagyok fontos pénzes valaki. Egy világvégi kusfaluban lakunk.

Anyós be tudott menni csendben, ez igaz. Más nem tudna, mert mást ugat a kutya. És azt HALLOM.

De a szomszédok is rászólnak bárki idegenre.

Többen írják a bébiőrzőt. Olyanom ugyan nincs de az pl jelzi nekem a füstöt? És a nyári konyhából észreveszem? Vagy ha félrenyel azt hallom a nyári konyhából? Megsugom:nem. Sőt a szomszédból még jobban hallok. Az ugyanis falszomszéd. Mindkettőnk ablaka nyitva volt. A nyári konyha külön épület. Márpedig ott szoktam enni, mosogatni amikor alszik a babám.

Azt meg kikérem magamnak hogy éjszaka csavarognék. Viszont külön szobában alszunk a picitől. És köszönöm szépen, jól alszom

2015. júl. 4. 21:18
 46/90 anonim ***** válasza:
85%
de, bébiőrrel hallod ha fuldoklik a babád.. mivel arra is lett kitalálva. De hiába írunk itt neked bármit, szerinted teljesen jó ha egyedül hagyod a védtelen gyerekedet.
2015. júl. 4. 22:04
 47/90 anonim ***** válasza:
75%

"Többen írják a bébiőrzőt. Olyanom ugyan nincs de az pl jelzi nekem a füstöt? És a nyári konyhából észreveszem? Vagy ha félrenyel azt hallom a nyári konyhából? Megsugom:nem. Sőt a szomszédból még jobban hallok'

XDDDD

Megsúgom: a bébiőrrel még azt is hallod, ha a kelleténél gyorsabban lélegzik. A füstöt a füstjelző kéne jelezze, de a bébiőrrel rögtön hallod, ha furcsán veszi a levegőt... ahogy azt is, ha felébred, stb.

Ne hazudj már nekünk, hogy a szomszédból jobban hallod mit csinál a kisbabád csukott ajtó mögött basszus. Igen, ha üvölt, azt talán meghallod, de még annyi se tűnt fel neked a hiperhallásoddal, hogy valaki beosont a házadba, felvette a gyereket (ezalatt nyilván fel is ébredt a gyerkőc, talán gügyögött vagy nyüszögött is), és megint kiosont vele... te barom.

2015. júl. 4. 22:27
 48/90 anonim ***** válasza:
87%

Ha annyira jól hallani a szomszédból akkor hogyhogy nem vetted észre, hogy anyós bemegy? A lépteit, az ébredező baba hangjait, kulcs csörgését, ahogy berakja a babakocsiba stb...?

A kutya meg nem jelent semmit, kb fél másodperc alatt hatástalanítani lehet ha odadobsz egy kiló rántotthúst neki amin elnyammog vagy lefújod kábító sprayvel. (A kommentjeid alapján nem tudom elképzelni, hogy normálisan kiképezted volna őrző-védő kutyának, aki nem fogad el idegentől kaját és megfelelő távolságot tartva jelez, ha odajön valaki.)

De amúgy a szomszéd Juli néni akit mindenki ismer és beengedi a kutya,az is bekattanhat bármikor.

2015. júl. 4. 22:48
 49/90 anonim ***** válasza:
80%

"Olyanom ugyan nincs de az pl jelzi nekem a füstöt? És a nyári konyhából észreveszem? Vagy ha félrenyel azt hallom a nyári konyhából? Megsugom:nem"

És te erre büszke vagy? Hogy rendszeresen magára hagyod a gyereket. Oké, csak egyszer mentél át a szomszédba, és csak anyós lopta el a babát, de a nyári konyhába rendszeresen kimész enni. Hát gratulálok!!

Vegyél a teszveszen valami olcsó bébiőrt, meg egy külön füstérzékelőt, mielőtt tényleg baj lesz.

2015. júl. 4. 23:02
 50/90 acelsziv ***** válasza:
53%

Remélem, kamu a kérdés...

Mert ha nem... Szegény baba. Ilyen ökörállat anyával. A férjed helyében én úgy megvertelek volna, hogy az eget is zöldnek látod, te nyomorult.

2015. júl. 4. 23:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!