Mennyit illik vagyis KELL fizetnem a szüleimnek?
Gáz esetében én meleg vízre és fürdésre használom
Villany
Víz
Kommunális hulladék
Upc
Párom kb két hónap alatt 13 napot tölt nálam
Szüleim pedig 2 en élnek.
Eddig én fizettem a gázt. Ő pedig a többit mert nekem nem engedte hogy adjak bele. Viszont egyre többet fel hánytorgatja és én besokaltam.
Én mikor otthon laktam, akkor nem számolgattunk. Az én párom is sokszor ott volt.
Adtam havi 20-30 ezer körül, meg volt, hogy bevásároltam én a hűtőbe, ilyesmi. Nem számoltunk ki mindent ft-ra pontosan.
De ha te úgy korrektebbnek érzed, akkor minden költségnek az 1/3-adát vagy felét fizesd ki.
"Én az átlag fiatalokról írtam, nem a szélsőséges példákról, akik a szüleit támogatják.
A mai átlag fiatal képtelen önálló életet élni, otthon kényelmesen meg van mindene, mosnak, főznek, takarítanak rá és még azért is megsértődik, ha ezért kérnek pénzt cserébe. "
Vicces hogy az átlagra hivatkozva a szélsőségekről írsz...
"Az én testvérem 35 éves, megvan a saját lakásra a pénze, tehát még albérletbe sem kéne mennie, de annyira lusta disznó, hogy nem költözik el otthonról. Ha meg szólok, hogy ez mennyire ciki, még ő sértődik meg."
Sőt, az átlagra hivatkozva EGYETLEN EGY szélsőséges esetről írsz.
Most volt 10 éves osztálytalálkozónk (kb 25-en mentünk el), közülünk SENKI nem lakik a szüleinél. Egyedülálló is csak kettő ember van, az osztály egyharmada házas, ezek felének pedig gyermeke is van, vagy éppen nemsokára születik.
Erről ennyit.
"Én 15 éve adtam haza egy sima panel lakásba havi 20-25 ezret... számold ki, most mennyit kéne arányosan."
Vagy nagyon pazarló a családod vagy anyádék az ő teljes rezsijükön kívül a szomszéd fél rezsijét is veled fizettették- Most ebben a szent pillanatban, fűtési szezonban 45-50 ezer a TELJES rezsink (nettel, telefonnal, közös költséggel szóval tényleg mindennel) egy 63 m2-es panelban úgy, hogy egész télen mindig 24 fokot tartunk és nem szigetelt az épület + a nyílászárók sem újak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!