30 000 forintból mennyit illik a szüleimnek adni?
Ez sok mindentől függ. Van valami komoly anyagi problémátok? Ha pl. éheztek, akkor akár odaadnám az egészet is.
Miket finanszíroznak neked a szüleid? Pl. ruhákat, piperét, mindent megkapsz és ez csak szórakozásra menne? Vagy neked kell megvásárolnod magadnak sok mindent?
Én szülőként nem kérnék semmi pénzt el ebből a kis 30 ezer forintból, hacsak nem lenne valami nagyon nagy gond otthon.
A pofámról leégne a bőr, ha az iskolás gyerekemtől akarnám elvenni a szabadidejében megkeresett pénzét...
Mondták hogy miért kéne adnod? Ennyire rosszul álltok anyagilag, vagy csak a sóherséget űzik ilyen magas szinten?
Szerintem ezt nem kéne elkérniük, feltéve, hogy te ezt hasznos dolgokra költöd, pl. ha ruha vagy pipere cucc kell, vagy cipő, bármi, akkor azt te veszed meg magadnak ebből, aztán a többit gyűjtögeted.
Ha adni akarsz, vagy kérnek, hát mondjuk 10.000-et.
Általában ruhákat veszek és a suliba cuccokat. Vagy ha elmegyek valahová legyen költő pénzem, tehát nem szórom el felesleges dolgokra.
Szerintem zavarja őket a tudat, hogy nekem van 30 000 forintom nekik meg kb. semmi.
Ha neked kell megvenned magadnak a cuccaidat, akkor nem adnék.
Apukád miért nem dolgozik? Akár csak valami részmunkaidőset, vagy idénymunkát.
Hát, adj nekik belőle, aztán meglátjuk.
Háta megenyhülnek, amikor odanyújtod a 10 ezrest, és visszanyomják a kezedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!