Mit tegyek sógorommal és a családjával?
Többet nem kell velük ilyen személyes dolgokat megosztani és akkor nem lesz min "viccelődni".
Amúgy tényleg bunkó beszólás volt.
SZerintem ezt nem feltétlen sértésnek szánta, csak nem értette miért mondasz pár hónapot a gyógyszer miatt, mert ez tényleg hülyeség.
A gyakorlatban amint abbahagyod a gyógyszert, másnap már képes vagy teherbe esni.
Persze vannak olyan esetek, ahol hónapok kérdése, egyéni termékenységtől is függ, és sokszor van, hogy a gyógyszer után meg pont fogamzássegítőre van szükség. De ez nem kőbe vésett törvény, szerintem ezért volt meglepve.
Hülyeségeken problémázol, ilyesmi miatt kiakadni nagyon gyerekes.
Ne haragudj, ez más. De legközelebb légyszi írd le a kérdésedben mi is a helyzet, mert ha nem említed, hogy korábban is sértegetett, illetve hogy nem fogamzásgátlóról van szó, akkor nem igazán értelmezhető, hogy mi is igazából a baj.
Semmi joga hozzá, hogy a betegséged vagy a kinézeted vagy bármi miatt sértegessen, és legközelebb állj ki magadért. A helyedben biztos bántana, ha a férjem nem szólna semmit.
Én úgy jártam, hogy a sógornőm kezdte el játszani az agyát, hogy ő milyen jól vezet, és nem fél egyáltalán (2hete vezet csak), és hogy nekem még idő kell hogy bele jöjjek (fél éve vezetek). Nekem annyira rosszul esett, hogy elmondtam a páromnak, megbeszéltük, ő pedig megnyugtatott, le is zártuk a témát. Nem éri meg ilyeneken rugózni, ha rosszul esik is, meg kell beszélni és utána csak előre nézni!
Drukkolok hogy minden rendben menjen! :)
8-as ez is egy vélemény,de akkor inkább a kérdésemmel kapcsolatban írj véleményt.
7-es köszönöm a biztatást igen, sok a félelmem ezzel kapcsolatban, mert persze a dokik csak a lehetséges szövődményeket mondják el, erre még a férjem családja is rátesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!