A férjemmel nemrég sajnos elváltunk, de a szüleivel azóta is nagyon jó a viszonyom!
2015. okt. 25. 17:05
12/35 anonim válasza:
Anyosom sincs meg aposom se, mar meghaltak. De meg eltek sem voltam a kedvencük, föleg anyosomnak. A szemembe nyajaskodott a hatam mögött meg beszelt rolam mindenfelet. Aztan mikor besokalltam rakerdeztem h mi ez. Nem is tagadta amiket össze hordott rolam.
Am mint ahogy az elözö hozzaszolo irta, lehet h kedvelt vna vmennyire ha törtenetesen nem "veszem el" töle egyszem fiat merthogy ö volt a cseledje.
Amikor össze cuccoltunk azert meg megkerdezte paromat h ha megkapod a fizut azert itt hagyod nem? No comment!
2015. okt. 25. 17:12
13/35 anonim válasza:
hálistennek már a földalatt vannak. az egyik alkesz volt a másik meg nem 100-as.
2015. okt. 25. 17:18
14/35 anonim válasza:
Az anyósom ugy hogy meg nem is ismert le mondott minden ...nak.. Ez a mai napig nem változott. Az aposom imád. Ami kölcsönös :) anyosommal nem foglalkozom. 200km-re lakunk tole,igy nem vagyok kozel hogy halljam a rosszindulatú dumajat. Szerintem mar mindent megprobaltam h megszeressen..nem jott össze. Igy mar nem foglalkozom vele. Apósom sem véletlenül hagyta el ;)
2015. okt. 25. 17:29
15/35 anonim válasza:
Szerintem birnak , vagy semleges vagyok nekik, semmi kiemelkedo erzelem. Se pozitiv, se negativ iranyban.
2015. okt. 25. 17:40
16/35 anonim válasza:
Most, hogy már csak ex menyecske vagyok, és ki nem állja az új menyét, igen az anyósom már nagyon szeret. Mondogatja is, hogy ma már sajnálja, hogy rosszul bánt velem, mert most már tudja sokkal rendesebb vagyok mint a mostani asszonyka. Hát ez van..Én nem bántom a volt férjem új feleségét, mert gondolom neki sem lehet könnyű..
2015. okt. 25. 17:47
17/35 anonim válasza:
Szeretne,ha nem raboltam volna el a kisfiát...
De mivel galád módon 200 km-re költöztünk,nem megyünk minden hétvégén,nem ott töltjük a szabadságunk, nem számolunk be mindenről,nem kérjük ki a véleményét,stb,ezért gyűlöl,tuti van még wodoobabája is.
2015. okt. 25. 17:55
18/35 anonim válasza:
Lehet szerettek addig míg nem vetettem a szemükre micsoda egy alkoholista görények.Egyébként 3 menyükből egy se ki nem állhatja őket.Persze mi " menyek" vagyunk a szemetek
2015. okt. 25. 17:58
19/35 anonim válasza:
Apósom igen, anyósom nem.
2015. okt. 25. 19:06
20/35 Költőnő? válasza:
Remekül kijövünk, bár ez részemről sok türelmet kíván. A másik menyével volt háború korábban. Két éve duruzsolok a fülébe a családi béke érdekében;bevált. Végre nyugi van. Mondjuk őt ismerve ingatag ez a csend.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!