A kisfiunk 14 hónapos. Ma délután a mamánál ( anyósomnál) volt, ő vigyázott rá. Lesöpörte a konyhaasztalról a tabletet, ami összetört, vagyis betört a kijelzője. Anyósom azt mondta fizessünk 30000 Ft-ot és el van intézve. A férjem fel van háborodva, mert szerinte a mama nem vigyázott rá , így nem fizettetheti ki. Először én is ezt gondoltam, de már akkora vita kerekedett belőle, hogy inkább kifizetném, a békesség kedvéért.
Ölében ült? Nem lehet hogy azt nyomogatta ahelyett, hogy a gyerekre figyelt volna?
2015. szept. 15. 20:59
12/53 anonim válasza:
Ha szegény a mama,akkor vegyetek neki egy újat,lehet a kis nyugdíjából nem tud másikat venni.
2015. szept. 15. 21:01
13/53 anonim válasza:
kifizetném, 3ezer forinton nem parádéznék...egyébként én gondolkodás nélkul mondtam volna, hogy ne haragudjon mama, természetesen kfizetjuk a kárt.
2015. szept. 15. 21:03
14/53 anonim válasza:
30 ezret irt nem harom ezret. Egyebkent a mama hibája.. Plusz Ott ült az ölében a gyerek..
2015. szept. 15. 21:07
15/53 anonim válasza:
nem fizetnék az biztos, a mami ölében ült, miért nem vigyázott rá jobban, vagy miért rakott törékeny dolgot a gyerek kezébe.... egy ilyen pici gyerek még nem fogja fel ezeket a dolgokat, hogy ez káresemény...
ha mondjuk nincs pénze a mamának, és nagyon fontos neki az a táblagép, akkor nyilván lehet neki venni, csak ezért ez mi már, hogy kiköveteli, hogy fizessétek ki....azért az ő unokája is...előfordulnak ilyen kisebb balesetek :D
2015. szept. 15. 21:14
16/53 anonim válasza:
13-as vagyok -lemaradt a nulla, egyébként az se kizárt, hogy teljesen ujat vennék neki karácsonyra.
2015. szept. 15. 21:18
17/53 anonim válasza:
Tekintve hogy a mamára volt bízva a gyerek, nem fizetném ki neki.
2015. szept. 15. 21:23
18/53 anonim válasza:
Kifizetnem avval, hogy többet nem vinném hozza a gyereket,1 eves gyerek elől mindent el kell rakni ami törékeny, amugynem tudom megerteni az ilyet, jobban szereti a tabletjet mint az unokajat leszarnam azt a tabletett , tesom mennyi telefonomat elrontotta, vagy beaztatta vagy valami történt vele es nem 30000 ft telok voltak sokkal drragabbak de azert az elektronikai kütyük utolsó helyen allnak nalam, fogyoalkatresz
2015. szept. 15. 21:34
19/53 anonim válasza:
Egy viszonylag olcsó tablet ára is körülbelül 80.000 Ft, egy drágábbé 240.000 Ft, de én már majdnem 500.000-ért, tehát majdnem félmillióért is láttam tabletet. 30.000 Ft-ot kért egy ilyen drága kütyüért, igazán engedékeny, ezt vedd már figyelembe. Most Istenem, szegény nagymamától ennyit sajnálsz? Ne legyél már ilyen sóher.
2015. szept. 15. 21:35
20/53 anonim válasza:
Ebben az esetben én sem fizetném ki. Ez így teljes mértékben az ő felelőssége volt, mivel ő vigyázott rá. Nem te nem figyeltél a tabletjére, hanem ő saját maga nem volt óvatos. Legközelebb, ha annyi esze lesz, hogy a TV közelében hagyja a gyereket és betöri, azt is kifizetteti veletek? Ne ti legyetek már azért a felelősek amiért ő figyelmetlen volt...
Akkor lenne más ez az eset, ha mondjuk látogatóban vagytok nála, és úgy töri el. Na, akkor az a te felelősséged, mert nem figyeltél a gyerekedre. De így semmiképp... Ha nagyon pattog akkor egyébként a családi béke kedvéért fizetnék bele valamennyit, mondjuk a felét de 30 ezret biztos hogy nem, és elmagyaráznám neki is amit leírtam ide.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!